Szerettem őt...

Györgyi Anna és Szilágyi Tibor egy színpadon.
 
 

Szerettem őt...

Györgyi Anna és Szilágyi Tibor egy színpadon.
 
 
 
 
 

Szerettem őt...

Györgyi Anna és Szilágyi Tibor egy színpadon.

A Szerettem őt című színművet láthatják a nézők október 21-én (ma) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. Anna Gavalda bestseller regényéből Szántó Erika készített és rendezett színpadi adaptációt Györgyi Anna és Szilágyi Tibor számára. A Rózsavölgyi Szalon produkciója egy elhagyott meny és egy - a feleségét megcsaló, de soha el nem hagyó - após felkavaró története, amely briliáns és életszerűó dialógusok, viták, kitárulkozások, emlékek, párhuzamos történetek füzére.

A történet szerint egy fiatal nőt két gyerekkel elhagy a férje. Árulás? Egy férfi nem vállalja élete nagy szerelmét, s kiüresedett házasságának megőrzése mellett dönt. Ki kit árult el? Milyen mindennapi történetek, mennyire hétköznapi döntési helyzetek. Milyen könnyű feltenni ezeket a kérdéseket, s milyen nehéz rá választ találni. Vannak-e egyáltalán kész válaszok, amelyek mindnyájunknak iránytűként szolgálhatnak az élet sokarcú, sokszínű helyzeteiben? Szabad-e könnyen ítélkezni? Lehet-e? Képesek vagyunk-e egy másik sors fénytörésében ránézni a saját életünkre?

Egy hatvan év körüli férfi - az após, s a fia elhagyott asszonya viaskodik egy éjszakán át életük - az ÉLET nagy kérdéseivel. Anna Gavalda, a nemzetközi hírű francia írónő sok nyelven sikeres regénye igazi kamaradrámának kínálkozik. A néző önmagával, önmaga kérdéseivel találkozik.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.