Érkeznek Dömdödömék

Mesemusical a gyermekeknek a Petőfi Színházban.
 
 

Érkeznek Dömdödömék

Mesemusical a gyermekeknek a Petőfi Színházban.
 
 
 
 
 

Érkeznek Dömdödömék

Mesemusical a gyermekeknek a Petőfi Színházban.

Lázár Ervin A négyszögletű kerek erdő című mesemusicalje látható a Veszprémi Petőfi Színházban december 1-től gyermekbérletes előadásban. A Tatabányai Jászai Mari Színház produkcióját Pesty - Nagy Kati rendezte.

A szeretet nyelvét sokan értik már abban a csodálatos erdőben,ahol a mese játszódik. Itt élnek ugyanis olyan varázsos figuráink,mint Mikkamakka, vagy Nagy Zoárd, Dömdödöm és Szörnyeteg Lajos. Egy Kiscsillag látogatóba érkezik, s feltárul előtte megannyi titok,cselszövés, vetélkedés, megismerhetjük vele együtt a barátság, a hűség örökérvényű igazságait,miközben dallal,tánccal ünnepeljük Bruckner Szigfrid hencegő szerethetőségét, Aromo nagy eszét, vagy Ló Szerafin kitartását, Vacskamati élceit.

Örök érvényű mese, nemcsak fiataloknak,hanem mindenkinek,aki még érti, vagy újra tanulná a szeretet szavait, a barátság nyelvét, a hűség törvényeit, humorral, zenével, tánccal fűszerezve.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.