Adáshiba a Nemzetiben

A veszprémi színház sikerelőadása Budapesten.
 
 

Adáshiba a Nemzetiben

A veszprémi színház sikerelőadása Budapesten.
 
 
 
 
 

Adáshiba a Nemzetiben

A veszprémi színház sikerelőadása Budapesten.

Az Adáshiba című komédiával vendégeskedik a Veszprémi Petőfi Színház december 12-én (csütörtökön) este hét órakor a Nemzeti Színházban.

Szakonyi Károly legendás művét Tordy Géza állította színpadra az elmúlt évadban, a főbb szerepekben Eperjes Károly, Esztergályos Cecília, Oberfrank Pál, Reviczky Gábor, Trokán Anna, Chajnóczki Balázs és Darabont Mikold látható. Rövid időn belül másodszor szerepelhet a veszprémi teátrum a Nemzeti Színházban.

Vidnyánszky Attila a fővárosi teátrum direktora fontosnaktartja, hogy a vidéki színházak is bemutatkozhassanak náluk, s ennek a programnak részeként a bakonyi társulat a múlt hónapban az Agónia című drámát adta elő a Gobbi Hilda Stúdiószínpadon, most pedig az Adáshibát játszhatják a nagyszínpadon.

A veszprémi sikerelőadás szerepelt már Békéscsabán, Tihanyban és idén ősszel a Thália Színházban a Vidéki Színházak Fesztiválján, ahol a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) díját nyerte el. Ezen kívül a fővárosban a Marczibányi Téri Művelődési Központban és a Klebesberg Kultúrkúriában is megtekinthették már a nézők a produkciót, amely mindenütt vastapsot kapott.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.