Kései találkozás Huszti Péterékkel

A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem...
 
 

Kései találkozás Huszti Péterékkel

A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem...
 
 
 
 
 

Kései találkozás Huszti Péterékkel

A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem...

Technikai okok miatt A kaktusz virága című zenés játék helyett a Kései találkozás című romantikus történetet láthatják a nézők január 11-én (szombaton) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban a Vendégjáték bérletben. A József Attila Színház produkciójának két főszereplője Huszti Péter és Piros Ildikó. A rendező Kerényi Imre. Három Kossuth-díjas alkotó, két színész és egy rendező, könnyből és mosolyből szőtt mesét nyújt át a nézőknek a szererelemről. Alekszej Arbuzov műve Huszti Péter és Piros Ildikó előadásában az ország több pontján aratott már osztatlan és hatalmas sikert. A Veszprémi Petőfi Színház közönsége most a Vendégjáték bérletben láthatja a népszerű produkciót.

A tengerparti gyógyszálló betege éjszakánként meglepő dolgokat művel; mezítláb mászik az ablakon át, hogy etesse a sirályokat és énekeljen a szanatórium holdfényes kertjében. A főorvos magához rendeli, hogy számon kérje rajta, miért nem tartja be a gyógyintézmény rendjét. A nő és a férfi vitájából lobban lángra a szerelem. A tisztességben megőszült férfi és nő "kései találkozásának" történetét idézi meg a színdarab. Bájjal és humorral, könnyből és mosolyból szőtt mese a szerelemről. Tolnay Klári és Mensáros László legendás szerepét most Piros Ildikó és Huszti Péter alakítja.

Az előadásra a megvásárolt jegyek érvényesek, vagy igény esetén visszaválthatók.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.