Ragasztottak...

A 4K! aktivistái meghekkelték a NAV épületét.
 
 

Ragasztottak...

A 4K! aktivistái meghekkelték a NAV épületét.
 
 
 
 
 

Ragasztottak...

A 4K! aktivistái meghekkelték a NAV épületét.

A 4K! aktivistái vasárnap reggel „Kiemelt Ügyek Eltussolása Igazgatóság” feliratra módosították a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dob utcai épületén a Kiemelt Adózók Igazgatóságának tábláit. Az ellenzéki párt szerint szükség van a NAV-botrány minden egyes részletének tisztességes, átfogó és nyilvános vizsgálatára. Az ügy támogatására internetes petíciót is indítottak, melyet személyesen is alá lehet írni számos budapesti helyszínen és vidéki városban.

Horváth András volt adóellenőr hivatali visszaélés miatt tett feljelentést az adóhatóság ellen. Azt állítja, hogy az adóhatóság szemet huny a kiemelt adózók áfacsalásai felett. A kár becslése szerint 1.700 milliárd forintot jelent évente, amely meghaladja Magyarország teljes éves költségvetésének 10%-át.

A 4K! úgy látja, a Horváth András volt adóellenőr bátor fellépése során feltártak jól mutatják, hogy az oligarchák maffiamódszerekkel, illegális módon rövidítik meg a közvagyont.

A Negyedik Köztársaság Párt az országot foglyul ejtő, minden kontroll nélkül működő oligarchák hatalmának megtörésére a részvételi demokrácia eszközeinek bevezetését javasolja, amellyel megteremthető az ellenőrzés a mindenkori kormányzat felett. A program fő elemei a 168 Óra Online híre szerint a polgármesterek és az Országgyűlés visszahívhatóságának bevezetése, a részvételi költségvetés bevezetése és a népszavazási jogkörök radikális erősítése.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.