A legjobb négy között a Veszprém

Mindkét meccsen kétgólos győzelmet aratott a Madarász-legénység.
 
 

A legjobb négy között a Veszprém

Mindkét meccsen kétgólos győzelmet aratott a Madarász-legénység.
 
 
 
 
 

A legjobb négy között a Veszprém

Mindkét meccsen kétgólos győzelmet aratott a Madarász-legénység.

A futsal NB I. legjobb négy csapata közé jutésért vívott - két nyertes mérkőzésig tartó - párharcban a fővárosban lépett pályára az 1. FC Veszprém. A hazai 5:3-as győzelem után a bakonyiak nem hagyták a döntést a harmadik összecsapásra.

Küzdelmes első tíz perc után kapuelőtti kavarodást követően Bényi bombázott egy lepattanó labdát a hálóba, 0:1. A következő öt percben a házigazdák a maguk javára fordították a találkozó állásá, s így az első félidőben az egyetemisták egy gólt ledolgoztak a Veszprémben összeszedett hátrányukból, 2:1.

Fordulás után mindkét oldalon egy-egy öngóllal folytatódott a rendkívül kiélezett küzdelem, 3:2. Tatai és Boromissza D. találataival azonban a vendégek ismét biztos előnyhöz jutottak: 3:4! Ezt még kiegyenlítették a helyiek (4:4), azonban a befejezés előtti percekben Tatai és Tar találataival idegenben is kétgólosra nőtt az előny, 4:6.

Végeredményben kettős győzelemmel, 11:7-es összesítéssel jutott a Madarász-gárda a bajnokság következő fordulójába, ahol a Berettyóújfalu csapata lesz az ellenfél.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, negyeddöntő, 2. mérkőzés: MAFC-BME Docler Akadémia – 1. FC Veszprém 4:6 (2:1). Budapest, 200 néző. V.: Farkas (Kovács G., Richter). MAFC: Tyukász – Öreglaki, Andorka, Szeghy, Kertész. Csere: Papp (kapus), Ragadics, Simon, Máthé, Sivák, Fritz, Rajnay, Apatini, Csernai. Edző: Marcos Angulo. Veszprém: Reveland – Finta, Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Kasza (kapus), Bényi, Tar, Boromisza D., Szabadfi, László, Weisz. Edző: Madarász János. Gólszerzők: Szeghy (14.), Öreglaki (16.), Finta (21. - öngól), Máthé (35.), ill. Bényi (11.), Sivák (21. – öngól), Tatai (24., 38.), Boromisza D. (27.), Tar (39.).

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.