"A szocialisták irigyek Rogánra"

Lázár János szerint minden rendben Rogán Antal vagyonával.
 
 

"A szocialisták irigyek Rogánra"

Lázár János szerint minden rendben Rogán Antal vagyonával.
 
 
 
 
 

"A szocialisták irigyek Rogánra"

Lázár János szerint minden rendben Rogán Antal vagyonával.

Irigyek Rogán Antalra a Fidesz frakcióvezetőjének vagyonosodását és ingatlanszerzését firtató szocialisták – mondta a HírTV-nek Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. Lázár szerint Rogán „teljes egészében, minden vagyonával” el tud számolni.

Rogán Antal Fidesz-frakcióvezetőre irigyek a szocialisták, ez az irigység a két megmaradt eszközük egyike, a másik az Orbán Viktor elleni gyűlölet – mondta Lázár János a HírTV-nek.

A Miniszterelnökséget vezető államtitkár hozzátette, beszélt Rogánnal a vagyonosodásáról és egyetért vele abban, hogy az ezzel kapcsolatos kérdések és vádak a választási kampány részét képezik. Lázár szerint Rogán el tud számolni a vagyonával. A baloldali összefogás pártjai a napokban követelték Rogán Antaltól, hogy adjon számot arról, hogy képviselői fizetéséből hogyan tudott több száz millió forintot érő ingatlant vásárolni – írta a Magyar Nemzet portálja, amely a Lázár-interjú felvételét is közzétette.

Felidézték azt is, hogy Együtt–PM Szövetség feljelentést tesz okirat-hamisítás gyanúja miatt a Fidesz frakcióvezetője ellen, illetve hogy Juhász Péter, a szövetség társelnöke közleményében azt írta, szerinte Rogán Antal évekig hazudott vagyonnyilatkozataiban, eltitkolta ingatlanvagyona jelentős részét, és arra a mai napig nem adott érdemi választ, hogy mi volt a fedezete a gyarapodásnak – adta hírül a HVG.hu.

Valószínűleg még mindig nem teljes Rogán Antal vagyonnyilatkozata, a politikus ugyanis hiába módosította eddig már kétszer a hivatalos vagyonnyilatkozatát, a tetőkertjét még mindig nem vette bele – írta korábban a hvg.hu.

Mint ismert, Rogán Antal eddig kétszer írta át a parlament honlapján elérhető vagyonnyilatkozatát: a 168 Óra Online cikke szerint először azt javította, hogy nem fele részben, hanem teljes egészében tulajdonosa a II. kerületi, Pasa Parkban található 149 négyzetméteres lakásuknak, másodjára pedig azt írta át benne, hogy a lakás nem is 149, hanem 185 négyzetméteres, miután télikert kialakításával megnövelték, illetve tartozik hozzá egy garázs és egy tároló is.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.