"Derítsük ki az igazságot! Elég a korrupcióból!"

Vagyonbevallási Mozgalmat indít Juhász Péter.
 
 

"Derítsük ki az igazságot! Elég a korrupcióból!"

Vagyonbevallási Mozgalmat indít Juhász Péter.
 
 
 
 
 

"Derítsük ki az igazságot! Elég a korrupcióból!"

Vagyonbevallási Mozgalmat indít Juhász Péter.

Az elmúlt hetekben fél tucat képviselő módosította vagyonnyilatkozatát, többeknek a mai napig nincs helyesen kitöltve, ezért Juhász Péter, az Együtt-PM Szövetség társelnöke Vagyonbevallási Mozgalmat indít a Facebookon.

- Kezdeményezem, hogy közösen vizsgáljuk meg képviselőink vagyonosodását – írja a legnagyobb közösségi oldalon Juhász Péter. - Vizsgáljuk meg, hogy felhalmozható-e annyi vagyon a legális jövedelmükből – folytatja.

Juhász azt kéri az állampolgároktól, kérjék ki saját országgyűlési vagy önkormányzati képviselőjük vagyonnyilatkozatát a http://kimittud.org/, vagy a http://www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_kpv.kepv_lis?p_ckl=39 oldalon keresztül, és nézzék meg, kijön-e a matek, vagyis vagyonuk megfelel-e a feltüntetett jövedelmüknek. Ha eltérést tapasztalnak, azt írják meg a Vagyonbevallási Mozgalom facebook-oldalán (www.facebook.com/vagyonbevallas), vagy a vagyonbevallas@gmail.com email-címre!

Juhász Péter Rogán Antal vagyonnyilatkozati botrányának kipattanása óta küzd az eltitkolt képviselői vagyonosodások nyilvánosságra kerüléséért. A témában tucatnyi sajtótájékoztatót tartott, valamint számos vagyonnyilatkozati, vagyonosodási és mentelmi jogi jellegű eljárást kezdeményezett. A Vagyonbevallási Mozgalom elindításának közvetlen előzménye, hogy a minap kiderült: Illés Zoltán államtitkár is hibásan töltötte ki a vagyonbevallását.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.