Győzelemmel búcsúztak Veszprémtől

Nem fogadta be a helyi közvélemény a tehetséges győri együttest...
 
 

Győzelemmel búcsúztak Veszprémtől

Nem fogadta be a helyi közvélemény a tehetséges győri együttest...
 
 
 
 
 

Győzelemmel búcsúztak Veszprémtől

Nem fogadta be a helyi közvélemény a tehetséges győri együttest...

Annakidején jelentős hatáskörrel bíró kormányzati, városi vezetők jelenlétében hangzatos körülmények között adták mindenkinek tudtul: a női kézilabdázás helyi hagyományainak felelevenítése érdekében (a meccsekre) a megyeszékhelyre költözik a sportág győri fellegvárának ifjusági együttese.

Mára odáig degradálódott a helyzet, hogy a héten cikkekben igyekeztek felrázni a valóban kézilabdapárti "bakonyi" közvéleményt, legalább a búcsúmeccsre töltsék meg az egyébként tiszteletreméltó teljesítményt nyújtő (Barabás nevet viselő, Veszprémet képviselő) gárda búcsúmeccsét.

Az természetesen egyáltalán nem meglepő, hogy azok a szurkolók, akik sajnos soha nem érezték magukénak az egyébként valóban szimpatikus és szeretnivaló gárdát, ezen az utolsó fellépésen sem képviseltették magukat a korábbinál nagyobb számban. Annál felháborítóbb azonban, hogy azok a (korábban jelzett) jelentős kormnányzati és városi vezetők, akik annak idején nagy csinnadrattával létrehozták ezt a faramuci helyzetet, szintén nem tették tiszteletüket ez alkalomból. Hiába, a hibák bevallása még nem "polgári" erény...

A mérkőzés taglalása helyett legyen itt az eredmények "száraz" alakulása: 2. perc: 1:2. 10. p.: 5:5. 18. p.: 10:9. 35. p.: 17:11. 44. p.: 19:15. 53. p.: 23:20.

Jegyzőkönyv. Női kézilabda NB I., rájátszás: V. Barabás DT KC– MTK-Budapest SE 29:22 (15:10). Veszprém, 100 néző. V: Horváth Z., Simó A. Barabás KC: Szemerey – Hajtai, Kurucz 5, Horváth D. 4, Takács 7, Tóth G. 5 (1), Pelczéder 2. Csere: Pásztor (kapus), Kokas 2, Kiskartali 4, Gulyás. Edző: Róth Kálmán. MTK: Schneck – Buzsáki 4, Despotovics 6, Pácz, Fundák 2, Takács F. 1, Barczi 1. Csere: Kókai (kapus), Kulich 1, Csuka, Sztankovics, Tamás 1, Fekete 6 (1). Edző: Majoros Gusztáv.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.