Két összeillő ember a Petőfiben

A székesfehérvári teátrum vendégjátéka Veszprémben.
 
 

Két összeillő ember a Petőfiben

A székesfehérvári teátrum vendégjátéka Veszprémben.
 
 
 
 
 

Két összeillő ember a Petőfiben

A székesfehérvári teátrum vendégjátéka Veszprémben.

Két összeillő ember címmel Szécsi Pál és Domján Edit szerelméről láthatnak zenés játékot a nézők június 3-án (kedden) este hét órakor a Veszprémi Petőfi Színházban. A darabot Csikós Attila írta, a rendező Telihay Péter.

Az előadás a székesfehérvári teátrum vendégjátéka. Szécsi Pál és Domján Edit tragikus szerelmének történetét eleveníti fel Keller János és Váradi Eszter Sára a Két összeillő ember című előadásban.

Csikós Attila szövegkönyve a rövid ideig tartó, ám legendás szerelem drámai, szenvedélyes és gyakran humoros állomásait mutatja be, nem időrendi sorrendben. A darab két ismert emberről szól, de nagyon valószínű, hogy az előadást látva sokan magukra, életük egy-egy hangsúlyos pillanatára emlékeznek.

A darab keletkezéséről Keller János veszprémi színművész azt monda, az ötlet az övé volt, az alaptörténet Szécsi Pál és Domján Edit nyolc hónapos szerelmét mutatja be, de közben az egész életüket is megismerhetjük. A felzaklató történet két nagyon érzékeny, sérült emberről szól, akikről sok, eddig kevésbé ismert dolgot is megtudhatnak a nézők.

Az előadásban székesfehérvári zenészek muzsikálnak, nekik is köszönhetően összesen 18 ismert és nem annyira ismert dal hangzik el Szécsi Páltól és Domján Edittől.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.