Tönkretették a fociünnepet

Zsidózástól és hitlerezéstől zengett az Erzsébet tér.
 
 

Tönkretették a fociünnepet

Zsidózástól és hitlerezéstől zengett az Erzsébet tér.
 
 
 
 
 

Tönkretették a fociünnepet

Zsidózástól és hitlerezéstől zengett az Erzsébet tér.

A szombat éjfélkor kezdődő Anglia-Olaszország világbajnoki csoportmeccset rengetegen tekintették meg a Gödörnél. A kiváló hangulatot állítólag fradisták tették tönkre. Egy szurkolói beszámoló szerint - amire a cink.hu talált rá - több százan nézték a rangadót az Erzsébet téren, köztük rengeteg külföldivel, természetesen zömében olasz és angol drukkerekkel.

A rajongók békésen énekeltek, szurkoltak saját csapatuknak, mígnem megérkezett egy állítólag fradista csoport, akik zsidózni és "heil hitlerezni" kezdtek. Kissé hihetetlen, hogy a futballünnepet ilyen könnyedén tönkre lehet vágni, főleg úgy, hogy maguk az olasz és az angol fanatikusok semmiféle rendbontásba nem kezdtek.

Sajnos a Sport24.hu-nak bővebb információi nincsenek a történtekről, de a lap kéri, hogy akik ott voltak, számoljanak be a szomorú esetről.

Íme, a már említett beszámoló:

"Tegnap a Gödörnél néztem az olasz-angolt. Hihetetlen atmoszféra, több ezer, mindenféle nációjú ember, szó szerint mintha Brazíliában lettünk volna. Több száz olasz torkaszakadtából énekelte az olasz himnuszt, az angol blokk a jól ismert angol szurkolói énekeket, tényleg különleges volt a hangulat.

Egészen addig amíg meg nem érkezett egy csapat fradista, akik minimális bemelegítés után ordenáré mód nekiálltak zsidózni és cigányozni... Percekig a "mocskos zsidók"-tól és a "sieg heil"-től zúgott a Gödör és környéke… Eszméletlen égő volt, szó szerint megfagyott a hangulat és egy pillanatra elnémult az egész környék.

Nem tudom éreztem e magyarként magam ennyire kínosan valaha is."

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.