„Úgy gondolják, bárkivel, bármit megtehetnek”

Nyomozás indult Váradi András letarolt földjei miatt.
 
 

„Úgy gondolják, bárkivel, bármit megtehetnek”

Nyomozás indult Váradi András letarolt földjei miatt.
 
 
 
 
 

„Úgy gondolják, bárkivel, bármit megtehetnek”

Nyomozás indult Váradi András letarolt földjei miatt.

Nyomozást rendelt el a bicskei rendőrkapitányság az Együtt-PM alcsútdobozi polgármesterjelöltje földjének megrongálása miatt. Erről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata tájékoztatta az MTI-t kedden.

Az Együtt-PM az MTI-hez eljuttatott közleményben közölte, hogy a földjét ért kár miatt Váradi András ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Ezt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata megerősítette az MTI-nek.

Vasárnap este az RTL Klub híradója számolt be arról, hogy az Együtt-PM Váradi Andrást indítja Alcsútdobozon Mészáros Lőrinccel szemben. A polgármesterjelöltség bejelentését követő éjszaka valaki kombájnnal letarolta Váradi földjén a vetést, mintegy százezer forintos kárt okozva.

Az Együtt-PM honlapján tette közzé: Váradi Andrást az eset nem tántorította el attól, hogy polgármesterjelöltként szembeszálljon a helyi oligarchákkal, akik Orbán Viktor barátaiként úgy gondolják, hogy bárkivel, bármit megtehetnek, mindent megszerezhetnek és mindenkin uralkodhatnak.

A helyi oligarchák által ellehetetlenített gazdának ugyanakkor igen nagy terhet jelent az a 100 ezer forintos kár, amit támadói okoztak. Ezért az Együtt-PM ezért gyűjtést szervez Váradi Andrásnak, aki a megfélemlítések, fenyegetések ellenére vállalja a küzdelmet a helyi kiskirályokkal szemben – közölte a 168 Óra Online cikke szerint az ellenzéki párt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.