Civilek a belvárosban

Kilencedik alkalommal rendezik meg május 16-án Veszprémben a Civil Napot.
 
 

Civilek a belvárosban

Kilencedik alkalommal rendezik meg május 16-án Veszprémben a Civil Napot.
 
 
 
 
 

Civilek a belvárosban

Kilencedik alkalommal rendezik meg május 16-án Veszprémben a Civil Napot.

A nap programjairól Heiter Sándor, a Veszprémi Civil Kerekasztal elnöke adott tájékoztatást. A rendezvénysorozatban 26 civil szervezet mutatkozik be, adnak információt a munkájukról és az elmúlt évek eredményeiről. Az egész napos program reggel, a honvéd sportpályán kezdődik, ahol a város amatőr csapatai kispályás fociban mérhetik össze a tudásukat.

A halfőző verseny 08.30-kor a Kossuth utcában startol, amelyre idén öt csapat nevezett be. 10 órától nyílnak meg azok a kiállítások, ahol az érdeklődőknek a civil szervezetek, a mindennapjaikról adnak tájékoztatást.

A belvárosba látogatók 11 órától az aluljárónál, a Honvéd Kulturális Egyesület veszprémi amatőr képzőművészeinek „Korlát kiállítását” láthatják. Külön érdekesség lesz az a program, amelyben a Zirci III. Béla Művészeti Szakközépiskola 6 tanulója az ide érkezőkkel együtt, egy festményt készítenek, „Fessük meg közösen Veszprémet és az állatkertet” - témában.

A kulturális műsor 14 órakor kezdődik. A Szent Imre téren felállított színpadon 16 csoport, egymást követően mutatja be a produkcióját. A gyerekeknek 17.30-kor kezdődik a Székesfehérvári Szabad Színház, Szegény Tóbiás – című bábelőadása.

A gyerekeket a Kossuth utcában játszóház, valamint a rendőrség technikai és bűnmegelőzési bemutatója várja.

A főszervező szerint, az időjárás előreláthatólag kedvezni fog a szabadtéri rendezvénynek, ezért sok látogatót várnak a jó hangulatú Civil Napra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.