Itt a huszonnegyedik

Szombaton az ország 24. Decathlon sportáruházát nyitják meg Veszprémben.
 
 

Itt a huszonnegyedik

Szombaton az ország 24. Decathlon sportáruházát nyitják meg Veszprémben.
 
 
 
 
 

Itt a huszonnegyedik

Szombaton az ország 24. Decathlon sportáruházát nyitják meg Veszprémben.

A Tesco és az OBI közötti területen átadásra kerülő új áruház 1500 négyzetméteren közel 50 sportág részére kínál a vásárlóinak sportszereket és sportruházatot. Az áruház az üzleti filozófiájának megfelelően a termékeivel az élsport mellett támogatja a szabadidősportot kedvelők igényeinek a kielégítését. Ennek megfelelően az árukínálatukban megjelennek a profi sportfelszerelések, de ugyanakkor gondolnak a kevésbé tehetős vásárlóikra is.

Az átadást megelőző beszédében Porga Gyula polgármester az örömét fejezte ki annak, hogy egy új áruházzal gyarapodik a város, ami szélesítheti a már meglévő áruválasztékot, valamint új szolgáltatás bővülést biztosít, ami egyben több munkahelyet is teremt.

A polgármester a beszédében hivatkozott az Otthon Centrum felmérésére, amely szerint Veszprém a megyeszékhelyek között, Budapest és Eger mögött a harmadik legélhetőbb város. Most ez az áruházmegnyitás is erősíti ezt a nagyon előkelő helyezést és lefaragja Veszprém Egerrel szembeni hátrányát. Azt kívánta, hogy az áruház dolgozói érezzék jól magukat Veszprémben, és váljanak valóra a befektetők előzetes elképzelései.

Kaborcz Balázs, a Decathlon Magyarországi Kereskedelmi igazgatója kiemelte, hogy a város a kezdetektől pozitívan állt az áruház veszprémi megnyitásához. Az engedélyeztetési folyamat zökkenőmentes volt és ez nagyban elősegítette a tervezett nyitás időpontjának a betartását.

A jövőbeni a működésükkel szeretnének hozzájárulni a város élsportjának a fejlődéséhez, valamint az itt élők szabadidős sportjának tartalmassá tételéhez. Ezt pedig már a legkisebbeknél, az óvodákban el kell kezdeni és ehhez lehet partner a sportáruház.

Czigány Máté az áruház igazgatója azt hangsúlyozta, hogy a nyitási sikerben nagyon jó tanítójuk volt az országban évek óta működő huszonhárom áruház kollektívája. Szombaton az érettségivel kezdődik el a középiskolás fiatalok tudásának a megmérettetése, és ezen a napon az áruházban dolgozók megmérettetését majd a nyitás fogja jelenteni.

Az osztályzatot a vásárlók adják és biztosak abban, hogy jó értékelést fognak majd kapni. A jövőben az igazgató is törekedni fog a várossal történő jó együttműködésre arra, hogy a különböző korosztályok a szabadidő sportba minél nagyobb számban kerüljenek bevonására.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.