Futódzseki, futókabát, hosszú ujjú felső – a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

 
 

Futódzseki, futókabát, hosszú ujjú felső – a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

 
 
 
 
 

Futódzseki, futókabát, hosszú ujjú felső – a Tchibo webáruház heti kínálatából válogattunk

A neonzöld kapucnis futódzseki az igazán elhivatott futók számára jöhet jól, akik nem várják ki a jó időt, hanem akkor is nekivágnak a tervezett edzésnek, ha szelesre, esetleg esősre fordul az idő! Az újrahasznosított poliészterrel készült dzseki megvéd az időjárás viszontagságaitól, miközben olyan könnyű az anyaga, hogy szinte észrevétlenül teszi ezt! Alsó szegélye húzózsinórral állítható, ezen kívül mindkét oldalán 1-1 bevágott zsebe van, hogy a kulcsnak, telefonnak is találjunk helyet sportolás közben.

Szintén a hűvösebb időjárás egyik ellenszere lehet a melírozott szürke színben kapható kapucnis hosszú felső, amiben jókedvűen vághatunk neki a sportolásnak friss időben is! Az újrahasznosított poliészterrel, DryAtivePlus kidolgozással készült felső lezser, bő szabásával olyan, mintha takaróba burkolóztunk volna, miközben aktívan sportolunk! A gyorsan száradó felső kapucnijában rejtett húzózsinór, oldalán pedig két bevágott zseb található, így a kényelmes és praktikus darabban a telefon és a kulcsok számára is megvan a szükséges hely!

Kényelem és esztétikum kéz a kézben járnak a szürke női sportcipő esetén is, amely teljes egészében újrahasznosított anyagból készült, mutatós steppeléssel, valamint kontrasztszínű béléssel és cipőfűzőkkel. Csúszásgátló, enyhén profilozott járótalpa gondoskodik a biztonságról viselése közben, a könnyű fel- és levételt pedig a sarokrészen található különleges, csillogó fonallal készült fül segíti. Ha olyan cipőt keresünk, ami kellemesen könnyű viseletet biztosít sportolás közben, és környezetbarát is egyben, akkor megtaláltuk a tökéletes megoldást!

Még több női sportruházat itt!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.