Fidesz-MSZP-háború Orbán „kivégzése” miatt

A lelőtt kormányfőről készült montázs miatt egymásra mutogat a két párt- írja cikkében a 24.hu.
 
 

Fidesz-MSZP-háború Orbán „kivégzése” miatt

A lelőtt kormányfőről készült montázs miatt egymásra mutogat a két párt- írja cikkében a 24.hu.
 
 
 
 
 

Fidesz-MSZP-háború Orbán „kivégzése” miatt

A lelőtt kormányfőről készült montázs miatt egymásra mutogat a két párt- írja cikkében a 24.hu.

A Fidesz-frakcióvezető pénteken Budapesten tett sajtónyilatkozatában idézte fel, hogy csütörtök este Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja a Pesti Srácok Facebook - oldalán megjelent cikk alatt egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt, és az a felirat olvasható rajta, hogy: Keresd a hibát! Én nem találtam.

Gulyás Gergely a történtek után választ vár Karácsony Gergelytől, az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjétől, valamint Molnár Gyula szocialista pártelnöktől, megengedhetőnek tartják-e az MSZP-ben, hogy valaki politikai ellenfelei kivégzésére hívjon fel, illetve ezt kívánatosnak tüntesse fel.

Meddig lehet ezután Simon József az MSZP tagja? – tette fel a kérdést. Gulyás Gergely emlékeztetett, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette, fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta.

Az a kérdésünk Molnár Gyulához és Karácsony Gergelyhez, hogy leszámolt-e ezzel az örökségével (…) az MSZP, vagy még ma is megengedhetőnek tartja az MSZMP által a politikai ellenfelekkel szemben alkalmazott eszközöket.

Azt is kérdezte a fideszes az MSZP elnökétől és miniszterelnök-jelöltjétől, hogy ez fogja-e jellemezni az MSZP kampányát, belefér-e az ellenfelek fizikai megsemmisítésére való felhívás az MSZP kampányába.

A frakcióvezető végül arra hívta fel Simon Józsefet, Karácsony Gergelyt és Molnár Gyulát, hogy kérjenek bocsánatot Orbán Viktortól. Felszólított arra is, hogy „a közéleti szerepvállalásra nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan” pécsi politikust azonnal zárják ki az MSZP-ből.

Az MSZP országos központja közleményben reagált. Azt változtatás nélkül adjuk közre.

Hány Botka László él Magyarországon? Egy él, de az is sok. Tehát egynek sem kellene élnie! (Echo TV)

A Fidesz a mai napig nem határolódott el ezektől a mondatoktól. Ide vezet a Fidesz által évek óta folytatott gyűlöletkeltés. 3 év, 75 milliárd, célt tévesztő gyűlölet.

Az MSZP a gyűlöletkeltés minden formáját elutasítja, ezért arra kéri szimpatizánsait, hogy a Fidesszel szembeni elégedetlenségét április 8-án, a szavazófülkében mutassa meg, és csak ott – forrás 24.hu

.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.