Megjelent Várkonyi Andrea könyve: brutális őszinteséggel vall Mészáros Lőrinccel való házasságáról

Kifejezetten intim részleteket is elárult Várkonyi Andrea kapcsolatáról!
 
 

Megjelent Várkonyi Andrea könyve: brutális őszinteséggel vall Mészáros Lőrinccel való házasságáról

Kifejezetten intim részleteket is elárult Várkonyi Andrea kapcsolatáról!
 
 
 
 
 

Megjelent Várkonyi Andrea könyve: brutális őszinteséggel vall Mészáros Lőrinccel való házasságáról

Kifejezetten intim részleteket is elárult Várkonyi Andrea kapcsolatáról!

Ahogyan azt Várkonyi Andrea hétvégén beharangozta, nagy nap a hétfő az életében, hiszen végre a könyvesboltok polcaira kerül új könyve! A mű a „És ezt lehet? – Jogod van jól lenni” címet kapta, és ahogyan a Blikk friss összefoglalójából kiderül, Várkonyi Andrea nem csak általánosságban beszél a boldogságról, hanem saját életéről, kudarcairól és sikereiről is meglepő őszinteséggel ír.

Természetesen helyet kapott a könyvben Mészáros Lőrinccel való házassága is, amelyről exkluzív titkokat is elárult.

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is” – írja a tévés, majd később részletesebben ki is fejti ezt.

„Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján.”

Majd intim titkokat is elárult!

„Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (...) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom. (...)

A mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza.”

A Blikk szerint Várkonyi Andrea könyvében is leszögezi, ahogy korábban is már többször, nála nem jöhet szóba, hogy valaki eltartsa:

„Nem kerültem soha olyan párkapcsolatba, ahol eltartottak volna. Nem is tudnék olyan felállásban létezni, hogy ne legyen saját egzisztenciám, önálló jövedelmem, amit én keresek meg, és az én bakszámlámra érkezik. (...)

Engem úgy neveltek a szüleim, hogy pénzügyileg se legyek kiszolgáltatott. Nekem evidens, hogy pénzt keresek, hiába tehetném meg per pillanat a párom mellett, hogy már nem csinálok semmit.”

Sőt, közvetve férje exfeleségéről, Kelemen Beatrixról is említést tesz, amikor arról beszél, hogyan érdemes mozaikcsaládban élni.

„Egy elvált partner esetében nemcsak a gyerekeket kapod, hanem valamilyen szinten az anyjukat is. Továbbá örülsz, ha az exfeleség már megtalálta a boldogságát valaki más oldalán. Az szuper, mert akkor el van foglalva az új pasijával, és nem a te leendő férjedet akarja visszaszerezni, aki azelőtt ugyebár az ő férje volt” – fejti ki véleményét.

A könyv további izgalmakat is tartogat az olvasó számára, hiszen Várkonyi Andrea válásáról, az anyaságról és korábbi hűtlenkedéseiről is vall.

Forrás: 168.hu
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.