Gyors reagálás

A polgármesteri hivatal egy órán belül reagált az ellenzék népszavazási kezdeményezésére.
 
 

Gyors reagálás

A polgármesteri hivatal egy órán belül reagált az ellenzék népszavazási kezdeményezésére.
 
 
 
 
 

Gyors reagálás

A polgármesteri hivatal egy órán belül reagált az ellenzék népszavazási kezdeményezésére.

Porga Gyula polgármester által aláírt közlemény az alábbiakat tartalmazza:

A veszprémiek véleménye számunkra fontosabb annál, hogy csupán egy egyszerű eldöntendő kérdést tegyünk fel népszavazás keretében. Helyette sokkal hatékonyabbnak tartjuk a tavaly év végén bejelentett városi konzultációt.

Korábbi tapasztalatainkat felhasználva, amit a sikeres utcafórum-sorozaton, valamint az uszodafejlesztéssel kapcsolatos konzultáción szereztünk, az összes veszprémi háztartásba eljuttatjuk a kérdőívünket. Ez minden jelentős városi fejlesztésre – közte a Színházkertbe tervezett mélygarázs fejlesztésére is – kiterjed.

Irányelvünk szerint Veszprémet a veszprémiekkel együtt kell építeni. Ezért nem csupán egy igen-nem választ várunk a lakosságtól egy fejlesztési terv kapcsán, hanem mindenki véleményére, ötleteire, igényeire kíváncsiak vagyunk. Ilyen széleskörű véleménynyilvánításra pedig kizárólag a konzultációs kérdőív ad teret és lehetőséget.

Ez a párbeszéd a népszavazás több milliós költségével ellentettben jóval gazdaságosabb a veszprémieknek, ugyanakkor kényelmesebb megoldást jelent átfogó véleményük kinyilvánítására.

Ezért tisztelettel kérjük a veszprémi polgárokat, hogy segítsék munkánkat azzal, hogy részt vesznek az induló konzultációban és elmondják véleményüket Veszprém jövőjéről.

Az ellenzéki képviselőtársaimat pedig arra bíztatom, hogy vegyenek részt a konzultációban és Veszprém fejlődése érdekében ne gátolják azt a munkát, amit végzünk és aminek eredményességét minden veszprémi érzi.

Veszprém, 2015. január 14.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.