Évadnyitó a színháznál

A „Nyílt Nap a Veszprémi Petőfi Színház társulatával” című rendezvénnyel nyitják az új évadot.
 
 

Évadnyitó a színháznál

A „Nyílt Nap a Veszprémi Petőfi Színház társulatával” című rendezvénnyel nyitják az új évadot.
 
 
 
 
 

Évadnyitó a színháznál

A „Nyílt Nap a Veszprémi Petőfi Színház társulatával” című rendezvénnyel nyitják az új évadot.

A nyílt nappal kapcsolatos tudnivalókról Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes, művészeti főtitkár és értékesítési vezető adott tájékoztatást.

A rendezvénysorozat a „Madarat tolláról” című gyerekeknek szóló színdarabbal 12-én, 15 órakor veszi kezdetét. A szerepeket a fiatalok nyáron, a színházi táborban tanulták be. Jó idő esetén a teátrum előtt felállított színpadon, amennyiben rossz lesz az idő, az előadás a nagyszínpadon kerül bemutatásra.

A nap során ide látogató gyerekek több vetélkedővel és nagyon sok értékes nyereménnyel találkozhatnak. A felnőtt érdeklődőknek „Ötpróba a bérletekért” címmel, az elmúlt évhez hasonlóan indítanak színházlátogatással egybekötött vetélkedést. A kérdések a következő évad nagy bemutató előadásaihoz kapcsolódnak, végül a résztvevőknek egy közös feladatot is meg kell oldaniuk.

A nyílt napra érkezőket hagyományosan megvendégelik egy tányér lecsóval és lehetőséget adnak a kedvezményes bérlet megvásárlására is. Ezen a napon a kedvezmény 12 százalék lesz.

Oberfrank Pál igazgató az idei évadban bevezetésre kerülő, „Petőfi összes” szabad bérlet lényegét ismertette. A bérlet 15 alkalomra szól és szabadon választható, hogy a színház melyik előadására kívánja a tulajdonosa ezt felhasználni. Lehet választani a teárum bármelyik előadásából, a Játékszín, valamint a gyerek- és vendégelőadásokból is. Az igényt interneten, vagy a jegyirodán keresztül kell jelezni, ezzel lehet biztosítani a helyet az előadásra. A bérlet ára 15 ezer forint.

A társulat új kezdeményezése a „Házhoz megy a Petőfi Színház” akció. Előzetesen megkeresték a környék polgármestereit, akikkel a következőben állapodtak meg: egyeztetett időpontban elmennek a településekre és a helyszínen tájékoztatják az ott lakókat a színházi évadról, ugyanakkor lehetővé teszik a bérletek megvásárlását is. Szeptember és október hónapban, hétvégi napokon járják majd, a Veszprém vonzáskörzetébe tartozó településeket.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.