Jót tenni jó Veszprémben

Jótékony kezdeményezéssel, adventi feltöltődéssel, újrabérletezéssel, valamint a színház gyógyító erejével segít decemberben a közönségének a Veszprémi Petőfi Színház.
 
 

Jót tenni jó Veszprémben

Jótékony kezdeményezéssel, adventi feltöltődéssel, újrabérletezéssel, valamint a színház gyógyító erejével segít decemberben a közönségének a Veszprémi Petőfi Színház.
 
 
 
 
 

Jót tenni jó Veszprémben

Jótékony kezdeményezéssel, adventi feltöltődéssel, újrabérletezéssel, valamint a színház gyógyító erejével segít decemberben a közönségének a Veszprémi Petőfi Színház.

A járványveszély miatt zárt körű tájékoztatót tartottak a színház vezetői az intézmény előcsarnokában, amelyről a sajtó számára az alábbi közleményt adták ki:

„A művészeti munka folytatódik, a Színház él!” - nyitotta meg a sajtótájékoztatót Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója, aki elmondta, nagyon hiányoznak a nézők a Színháznak, de muszáj alkalmazkodnunk, összefognunk, betartanunk a szabályokat, hogy mielőbb találkozhassunk.

„Igyekszünk pozitívak maradni ebben a nehéz időben is, és ennek megfelelően - a biztonsági intézkedéseket betartva - próbáljuk újratervezni az évadot.” - mondta, majd elárulta: két évadban szereplő darab próbái is elkezdődnek, azonban az egyik előadás különleges módon kerül bemutatásra. „Mivel a Mozart! musical nagyon sok művész - tánckar, zenekar - jelenlétét követeli meg, ezért a közreműködők és nézőink biztonsága érdekében halasztani kényszerülünk a produkciót.

Azonban filozófiánkhoz híven, nem elveszünk nézőinktől, hanem megajándékozzuk Őket: Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója által rendezett, Mozartra várva! musical gálával kedveskedünk nézőközönségünknek!” - jelentette be.

A musical gála névadója és ötletgazdája, Kellerné Egresi Zsuzsanna az előttünk álló időszak eseményeiről adott tájékoztatást. Tavaszi bérletkör néven újraindítjuk bérletezésünket, melynek keretében az eddig megvásárolt, de fel nem használt bérleteket is átforgatjuk. Minden olyan régi és új bérletesünket várjuk, aki a kialakult helyzet miatt nem mert, nem tudott bérletet váltani az őszi időszakban.

Részletekért keressék bizalommal Szervező kollégáinkat, személyesen a Jegyirodánkban (H-P: 9-17), és Kossuth utcai VIP pavilonunkban (H-P: 10-15, Szo: 10-13), vagy telefonon +36 20 / 772-8200-as számon. „Garantáljuk, hogy öt előadást teljesítünk! Hosszabb évad, biztonságos bérletezés!” - emelte ki az Igazgatóhelyettes.

„A Színház zárt kapui mögött a munka folytatódik, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy ebben a helyzetben is élő kapcsolatot tartsunk nézőinkkel, és elvigyük nekik a Színház gyógyító erejét” - vélekedett. Így „második felvonásban” is útjára indítjuk a „Maradj otthon, majd mi megyünk!” programsorozatunkat, mely az adventi időszak és karácsonyi készülődés jegyében, valamint a Veszprémi Petőfi Színház művészei és fiatal tehetségei közreműködésével viszi házhoz a színház feltöltő erejét és a Karácsony csodálatos hangulatát.

„Jót tenni jó Veszprémben!” elnevezésű kezdeményezést indítunk, és a társintézményeket, cégeket, vállalkozásokat és minden veszprémi lakost buzdítunk a csatlakozásra. A kezdeményezés célja, hogy az Idősek Otthonában élő szépkorú veszprémi lakosokat ajándékozzuk meg egy-egy, az intézmény által készített karácsonyi meglepetéssel.

A Veszprémi Petőfi Színház a Völgyikút Idősek Otthonának közel 50 lakásába szeretne élő, mini fenyőfát juttatni, melyet a Társulat tagjai által, saját kezűleg készített, Színházunkat ábrázoló karácsonyi ékeséggel díszítünk fel” – ismertette ünnepi ajándék-ötletét Kellerné Egresi Zsuzsanna.

Készülődjünk együtt az Adventi időszakban! Facebook oldalunkon és Instagram oldalunkon élő közvetítésekkel várunk minden kedves érdeklődőt. Vasárnaponként Adventi gyertyagyújtásunk alkalmával, ünnepre hangoló műsorral is készülünk. Bár nézőink nélkül, de hagyományainkhoz híven, felállítjuk a Színház előtti téren a hatalmas Karácsonyfát, melynek díszítését szintén megosztjuk élőben Facebook és Instagram oldalunkon.

Érdemes Facebook oldalunkat is figyelemmel kísérni, ugyanis egy játékra is invitáljuk a veszprémi lakosokat, „Küldje el kedvenc Karácsonyi dalát - a Társulat elénekli Önnek!” címmel. Minden helyzetben közösségben a közönséggel!

Sok erőt, kitartást kívánunk! Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!

Hamarosan találkozunk! - zárul a színház által kiadott sajtóközlemény.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.