Győzelmek után döntetlen

Gólnélküli futsalmeccs az újonc otthonában.
 
 

Győzelmek után döntetlen

Gólnélküli futsalmeccs az újonc otthonában.
 
 
 
 
 

Győzelmek után döntetlen

Gólnélküli futsalmeccs az újonc otthonában.

Három győztes mérkőzés után (egy fordulót később vív meg a mezőny) az újonc Dunaújváros otthonába látogatott az 1. FC Veszprém gárdája a futsal NB I. ötödik fordulójában. Madarász János legénysége az első félidőben abszolut fölényben adogatott a betonvédekezésre berendezkedett újvárosi együttessel szemben. A kialakított helyzetek ellenére az első húsz percben nem rezdültek a hálók.

Fordulás után továbbra sem változott a küzdelem képe, a helyiek megszállták a kapujuk előterét és csak ritka ellemtámadásokra vállalkozatak. (Igaz, ezekből akadt gólszerzési helyzetük is...) A veszprémieknek azonban ebben az időszakban sem sikerült feltörniük a Duna-partiak alaposan megszervezett védekezését. Vagy ha ez sikerült, akkor a támadók hibájából, vagy éppen a nagyszeűen védő újvárosi hálóőr miatt végül gól nélkül ért véget a találkozó.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, 5. forduló: DF Renaplin FC – 1. FC Veszprém 0:0. Dunaújváros, 300 néző. V.: Takács (Baghy, Rábel). FCV: Sárdi – Bényi, Németh P., Bánfalvi, Vas. Csere: Reveland (kapus), Finta, Boromisza D., Gulyás, Tar, László. Edző: Madarász János.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.