Hátrább léptek a dobogótól

Hazai gólzáporos mérkőzésen távolodott a bronzérem megszerzésének a lehetősége.
 
 

Hátrább léptek a dobogótól

Hazai gólzáporos mérkőzésen távolodott a bronzérem megszerzésének a lehetősége.
 
 
 
 
 

Hátrább léptek a dobogótól

Hazai gólzáporos mérkőzésen távolodott a bronzérem megszerzésének a lehetősége.

A futsal NB I. 1-6. helyért zajló rájátszásának hetedik fordulójában két kilencpontos együttes - a harmadik szombathelyi és a negyedik helyezett veszprémi gárda - mérte össze tudását.

Hatalmas iramban kezdődött a mindkét csapat számára nagyjelentőségű találkozó. A 10. percben már 3:1 volt az állás az összeszedettebb vasiak javára! A zöldek Hegyesi és Németh P. révén szereztek előbb kétgólos vezetést, majd Vas szépítése után Hajmási is betalált a korábbiaknál halványabb Reveland hálójába. (De ebben nem csupán ő volt a hibás...) A félidő hátralévő részében valamelyest csökkent az iram, és ez bizony nem használt a szinvonalnak. Tatai sajnálatos sérülése volt az első játékrész utolsó eseménye.

Fodulás után Öreglaki tovább növelte a vendégek előnyét, 1:4. Félóra elteltével Vidák kapott piros lapot szándékos kezezésért, Vas magabiztosan értékesítette a habozás nélkül megítélt büntetőt, 2:4. Rákapcsolt a Veszprém, kapus nélkül támadott. Németh P. váralan, távoli lövése (3:4) után úgy, lehet fordítani a veszni látszó meccs sorsán.

A kontra azonban nem sokat váratott magára (3:5) és percekkel a befejezés előtt a kitámadó FCV-vel szemben előbb Hajmási, majd Hegyesi is betalált, 3:7! Öreglaki újabb gólja után ugyan Tar (Hegyesi közreműködésével...) szépített, de ez már csak a különbség csökkentéséhez volt elegendő.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 7. forduló: 1. FCV – Swietelsky-Haladás VSE 5:8 (1:3). Veszprém, 500 néző. V.: Baghy, Gál. 1. FCV: Reveland – Németh I. P., Tatai, Boromisza G., Gulyás. Csere: Bényi, Tar, Bánfalvi, Vas, Boromisza D., Bognár. Edző: Madarász János. Szombathely: Tyukász – Vidák, Hegyesi, Hajmási, Horváth P. Csere: Borsi, Németh II. P., Vlasics, Öreglaki, Biro, Sipos. Edző: Marcos Angulo.

Gólszerzők: Vas (8., 31.), Németh P. (33.), Bánfalvi (38.), Hegyesi (40.- öngól), ill. Hegyesi (2., 37.), Németh II. P. (5.), Hajmási (8., 34.), Öreglaki (24., 39.), Horváth P. (33.).

A többi eredmény: Dunaferr - Rába ETO 2:6, Berettyóújfalu - Aramis 6:4. Az élcsoport állása: 1. rába ETO 28, 2. Berettyóújfalu 23, 3. Haladás 12, 4. Veszprém 9 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.