Vereséggel kezdtük a Balaton Kupát

Markó Edina együttese 2:1-re kikapott a román válogatottól Balatonfüreden.
 
 

Vereséggel kezdtük a Balaton Kupát

Markó Edina együttese 2:1-re kikapott a román válogatottól Balatonfüreden.
 
 
 
 
 

Vereséggel kezdtük a Balaton Kupát

Markó Edina együttese 2:1-re kikapott a román válogatottól Balatonfüreden.

Női A-válogatottunk egy hosszú felkészülési időszak végén jár, az augusztus 20-i, franciák elleni vb-selejtező előtt a Balaton Kupán mérheti fel a játékosok formáját a szakmai stáb. A mieink tartalékosan érkeztek Balatonfüredre, a jövő héten a Bajnokok Ligája selejtezőjében szereplő MTK Hungária játékosait ugyanis ezúttal nem hívta meg Markó Edina szövetségi edző.

A románok elleni mérkőzésen jól kezdett a válogatott, az első negyedórában Zeller és Sipos előtt is adódott egy-egy nagy helyzet, de mindkét lehetőség kimaradt. A románok a mi kapunk előtt is szerencsések voltak, a 18. percben, egy szöglet után a menteni igyekvő Tálosi csúsztatott a hálóba, öngól, 0:1. A kapott gól megfogta a mieinket, egy perccel a középkezdés után ismét a hálónkban pihent meg a labda, ezúttal egy szabadrúgást követően hibáztunk, ezzel máris 2:0 volt a vendégek javára.

A folytatásban sokat tettünk a gólszerzésért, a helyzetek is megvoltak a felzárkózáshoz, de a kapu előtt nem voltak kellően határozottak a játékosok, a román válogatott egészen a hajráig őrizte a kétgólos előnyt.

A 82. percben egy szépen kijátszott akció végén, Dénes centerezését követően Vágó volt eredményes, de ezt a gólt nem követte újabb, a román válogatott igy az MLSZ.hu tudósítása szerint 2:1-re megnyerte a találkozót.

Jegyzőkönyv. Magyarország - Románia 1:2 (0:2). Balatonfüred, 100 néző. Magyarország: Németh - Szabó, Szeitl, Tálosi, Tóth - Csiszár (Fenyvesi, 61., Marsi, 74.), Rácz - Zeller, Szuh, Sipos (Dénes, 67.) - Vágó. Szövetségi kapitány: Markó Edina.

A mieink kedden 14 órától a harmadik helyért lépnek pályára a tornán, az ellenfél a szlovákoktól 2:1-es vereséget szenvedő horvát válogatott lesz.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.