Közel kerültek az álomhatárhoz

A veszprémi egyetemisták biztosan nyertek a Falco II. ellenében.
 
 

Közel kerültek az álomhatárhoz

A veszprémi egyetemisták biztosan nyertek a Falco II. ellenében.
 
 
 
 
 

Közel kerültek az álomhatárhoz

A veszprémi egyetemisták biztosan nyertek a Falco II. ellenében.

A férfi kosárlabda másodosztály harmadik fordulójában a szombathelyi élvonalbeli Falco második csapata látogatott Veszprémbe. Az első negyedben nagy lendülettel kezdett a házigazda egyetemi együttes és rövid idő alatt hétpontos előnyre tett szert. Később a vendégek rendezték soraikat, s előbb fokozatosan felzárkóztak, majd az egyenlítő találatot is bevitték. A szakaszból hátralévő időben felváltva estek a kosarak, majd kétpontos hazai előnynél ért véget a játék, 29:27.

A második negyedben ismét meglepte ellenfelét a Veszprém. Lendületes - pontos és határozott - játékkal tíz pontot (37:27!) tettek közé. Aztán a szakasz második fele ismét a vendégeknek sikerült jobban, akik valamennyire visszajöttak a meccsbe, 50:44.

A nagyszünet után a megszokott koreográfia szerint alakult az eredmény, alaposan elhúzott Petőfi Áron legénysége, 58:44. Ezúttal azonban a harmad hajrájában még sikerült is tizenöt egységnyire növelni az előnyt, 78:63.

Az utolsó játékrészben - miután már biztos volt a győzelem - szinte csak az előny tartására koncentrált a hazai egyetemista gárda, amely csaknem elérte a százpontos álomhatárt, 98:85.

Jegyzőkönyv. Férfi kosárlabda NB I/B.: Hoya-PEV - Falco II. 98:85 (29:27, 21:17, 28:19, 20:22). Veszprém, 300 néző. V.: Török, Németh, Pécsi. Hoya-Pannon Egyetem: Vertetics 20/3, Gáll 3/3, Kámán 18/6, Farkas 32/6, Kelemen 6/3. Csere: Novák P. 2, Novák B. 12, Takács 5, kováts, Sipos, Oltárczy, Nagy. Edző: Petőfi Áron. A vasiak legjobb dobói: Bazsó 25,), Karagics 14/3, Varga M. 10/3, Szabó 10.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.