Indigót a CÖF-nek!

Minden mindennel összefügg.
 
 

Indigót a CÖF-nek!

Minden mindennel összefügg.
 
 
 
 
 

Indigót a CÖF-nek!

Minden mindennel összefügg.

Feljelentést tesz a CÖF a kitiltási ügyben ismeretlen tettes ellen. Iljogászi vélekedésük szerint szerint ugyanis a magyar törvények szerint büntetendő, hogy korrupciós ügyben nem tesznek hivatalos bejelentést. (Vö: zöld dosszié! Rég Goodfriendnél lenne házkutatás.) Ez a lelki egyenruhás független civil szervezet látszólag borzasztóan szeretné, ha a testvéri, és megbonthatatlan barátaink, ezek a büdös jenkik borítanának. (Valójában semmitől sem rettegnek jobban.) A szánalmas médiaceleb férje meg egyenesen valami "rendes nagykövetet" követel. (Gondolom, egy süketnéma vak megfelelne neki - tolmács nélkül.)

Mint ahogy annak idején Selmeczi szenátorasszony, és a 32 ostobák a házibarát főnökének, az F-16-os lobbistának akartak követi széket - ha (a sztárklikk.hu cikke szerint is) emlékezünk...

Javaslom, a CÖF indigóval írja meg a feljelentéseit. Küldjenek belőle Stockholmba és Bécsbe is, hadd dőljenek a bilik egyszerre. Mert - gondolom - arra is kíváncsiak, hogy mi történt Gripen-ügyben. Tudniillik, hogy ki kaphatott a 12,6 millió eurós kenőpénzből, melyet közép- és kelet-európai országokban döntéshozók megvesztegetésére szántak. Polt Péter még nem ért rá kikérni az aktát, hát hajrá CÖF!

Mondom, minden, mindennel...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.