A 93. percben mentettek pontot

Helyzetek nélküli mérkőzésen négy gólt is láthatott a "törzsközönség"...
 
 

A 93. percben mentettek pontot

Helyzetek nélküli mérkőzésen négy gólt is láthatott a "törzsközönség"...
 
 
 
 
 

A 93. percben mentettek pontot

Helyzetek nélküli mérkőzésen négy gólt is láthatott a "törzsközönség"...

A labdarúgó NB II-es mérkőzés előtt hangosbeszélőn keresztül köszöntötték a portugáliai U19-es Eb-selejtezőn szerepelt két fiatalt, Lang Ádámot és Novothny Somát.

Mintegy húsz percen keresztül semmi esemény nem történt. A két csapat játékosai egymás hibáiból értek, de a tizenhatosokig is csak nagy ritkán jutottak el. A 23. percben alakult ki az első lövő helyzet, de ekkor is csak szabadrúgás alkalmával.

Két perccel később viszont vezetést szerzett a Veszprém: az előrehúzódott Bosnjak mintegy 25 méterről lövésre szánta el magát és a nem túl erős, középre tartó labda a rutinos (NB I-es is megjárt) Vezér tenyerőből a felső kapufára, majd onnan a hálóba "csorgott", 1:0.

Az első játékrész utolsó pillanataiban Molnár tört előre, nem túl erős lövése a bal kapufáról a gólvonalon pörgött végig, Vezér villámgyorsan magához ölelte a labdát.

Fordulás után sem változott a mérkőzés (meglehetősen vérszegény) szinvonala. A 61. percben Thiago középre adása után Novothny száz százalékos helyzetben rosszul találta el a labdát, amely nem a gólvonalon, hanem az alapvonalon át hagyta el a pályát.

A 65. percben a kapujából kimozduló Varga feleslegesen "elütötte" Szabót. A sértett a megítélt büntetőt magabiztosan értékesítette, 1:1.

A 73. percben Fazakas húsz méterről szabadrúgásból a sorfal fölött a kapu jobb alsó sarkába ívelt, 1:2.

Már, már úgy tűnt, hogy a BKV három ponttal távozik, amikor a 93. percben a beívelt labdát a leshatárról mozduló Novothny a tehetetlen kapus mellett a hálóba csúsztatta, 2:2.

Igen alacsony szinvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Jegyzőkönyv. VFC - BKV Előre 2:2 (1:0). Veszprém, 200 néző. V.: Alvaro Garcia Miquel. VFC: Varga - Garai, Hegedüs, Lang, Bosnjak - Thiago, Hevesi-Tóth, Molnár, Burcsik (Finta) - Novothny, Alex (Nikolin). Edző: Vágó Attila. Előre: Vezér - Máj, Miklósvári, Császár, Sebők - Fazakas, Dányi, Varga (Katona), Mayer (Rápó) - Molnár (Boros), Szabó. Edző: Szapor Gábor. Gólszerzők: Bosnjak, Novothny, ill. Szabó, Fazakas.

A többi eredmény: Szigetszentmiklós -Dunaújváros 7:0, Baja - Tatabánya 2:3, Győr II. - Kozármisleny 3:0, Budaörs - FC Ajka 1.3, Sopron - Paks II. 0:1, Videoton PA - Gyirmót 1:1. A Ferencváros II. - MTK össecsapást november 23-án, szerdán rendezik.

A bajnokságban az MTK vezet 33 ponttak. A FC Ajka 22 ponttal az ötödik, a Veszprém FC 17 ponttal a hetedik helyet foglalja el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.