Elveszített veretlenség

Hazai környezetben szakadt meg a nagyszerű sorozat.
 
 

Elveszített veretlenség

Hazai környezetben szakadt meg a nagyszerű sorozat.
 
 
 
 
 

Elveszített veretlenség

Hazai környezetben szakadt meg a nagyszerű sorozat.

A női röplabda NB II-ben szereplő Veszprémi Egyetemi SC gárdája tíz forduló után veretlenül állt az élen. A legutóbbi összecsapáson azt a Vasi Sportakadémiát fogadta, amelyet ősszel idegenben legyőzött. A már ismert okok (sérülések és néhány játékos távozása) miatt beszűkölt játékállomány Mustos István edzőnek alapos gondot okozott a felkészülés és a tavaszi szezon során. S ahogyan azt várni lehetett: egyszer csak megszakadt a listavezető győzelmi sorozata.

Az alapszakasz 11. (utolsó előtti) fordulójában a második helyezett vasiak roppant nehéz feladat elé állították a bakonyiakat. Már az első szettben látni lehetett, hogy döcög a gépezet, amit az is jelzett, hogy 24 megszerzett pont ellenére is a szombathelyi gárda nyert. A második jtékben még biztosabb volt a vendégek sikere, ekkor csak tizennyolcig jutottak Jezerniczkyék. Hiába próbáltak meg mindent a helyiek a harmadik játékban (ekkor huszonötig jutottak), végül ha nem is sima, de 3:0-as vereség lett a vége.

Jegyzőkönyv. VESC - Vasi Sportakadémia 0:3 (24, 18, 25). Veszprém, 50 néző. V.: Sántosi, Csordás. VSEC: Jezerniczky, Pós, Szelle, Molnár, Horváth, Májusi. Csere: Szmetan, Gulkai. Edző: Mustos István.

Az alapszakasz utolsó fordulójában a fővárosban lép pályára a veszprémi együttes. Az élen (egy ponttal megelőzve a vasiakat) a 26 pontos VESC áll.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.