Rájátszás rajt hazai vereséggel

Fantasztikus második félidő a rutinosabb csapat győzelmével.
 
 

Rájátszás rajt hazai vereséggel

Fantasztikus második félidő a rutinosabb csapat győzelmével.
 
 
 
 
 

Rájátszás rajt hazai vereséggel

Fantasztikus második félidő a rutinosabb csapat győzelmével.

A jelentős nemzetközi múlttal (és még jelentősebb anyagi háttérrel) rendelkező Rába-partiak látogattak a megyeszékhely Márcisu 15-e úti csarnokába a futsal NB I. rájátszásának első fordulójában.

A szinte teljesen megtelt csarnokban óvatos kezdés után az első félidő első felében nem is esett gólt. A 13. percben egy cseles szabadrúgás után a bakonyiak szereztek vezetést, 1:0. Ennek a játékrésznek a hátralévő idejében már nem esett több találat.

Fordulás után alaposan felpörögtek az események és régen látható nagy és szinvonalas csatában hat gólt is lőttek a csapatok. (Sajnos ebben a csatában négy találat született zöld-fehér mezben játszó vendégek, s csak kettő a bakonyiak révén...)

Közvetlenül a szünetet követően - Dróth és Juanra - révén a vendégek egy perc alatt a maguk javára fordítottak az eredmény állását, 1:2. A hidegzuhanyt követően összekapta magát a Madarász János legénysége s szintén egy perc alatt (ekkor Boromissza G. és Finta talált be) viszavette a vezetést, 3:2.

Hat perc alatt négy gól és újabb vezetés: nagyszerűen szórakozott a szépszámú közönség!

Még félóra sem telt el a találkozóból, amikor a vége előtt 12 perccel ismét egyenlített a zöld-fehér gárda, 3:3. Újabb két perc múlva pedig már a Rába neve mellett állt újabb találat, 3:4. A hátralévő tíz percben a helyiek - olykor kapusukat is lehozva - mindent megtettek az egyenlítés érdekében, de a lüktető tempójú összecsapás végén a vendégek mégis elvitték a három bajnoki pontot.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 1. forduló: 1. FCV – Rába ETO 3:4 (1:0). Veszprém, 1300 néző. V.: Futó, Czene-Joó. FCV: Reveland – Finta, Tatai, Boromisza G., Németh P. Csere: Bánfalvi, Tar, Vas, Boromisza D., Bognár. Edző: Madarász János. Győr: Matkovics – Solano, Mimi, Juanra, Dróth. Csere: Lódi, Harnisch, Püspök, Palomeque, Noe. Edző: Illa Sole Jordi. Gólszerzők: Németh P. (13.), Boromisza G. (25.), Finta (26.), ill. Dróth (21.), Juanra (22.), Harnisch (28.), Mimi (30.),

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.