Zsinorban az ötödik döntetlen

A labdarúgó NB II-ben az első félidő utolsó öt percében esett a két gól.
 
 

Zsinorban az ötödik döntetlen

A labdarúgó NB II-ben az első félidő utolsó öt percében esett a két gól.
 
 
 
 
 

Zsinorban az ötödik döntetlen

A labdarúgó NB II-ben az első félidő utolsó öt percében esett a két gól.
A 2011/12-es bajnokság idei utolsó előtti fordulójában a vendég veszprémiek a megszokott, legjobbnak vélt összeállításukban kezdtek.

Teljesen kiegyenlített játékban negyedóra elteltével a veszprémi 16-os előtt történt egy kemény összecsapás. Ezt Bognár György szerint a játékvezető nem ítélte meg kellőképpen. Az elhangzott kritika után a hazai edzőnek el kellett hagynia a kispadot, a küzdőteret, s a játékoskijáróból követ(het)te tovább a történeket.

Változatos játékban teltek a percek, de a kapuk nem forogtak küönösebb veszélyben.

A 41. percben beívelés után Alex csúsztatott fejese a hálóba kötött ki, 0:1. Nem sokáig kellett várni a válaszra, a félidő utolsó előtti percében a középpályás Domokos, minteg 25 méteres hatalmas bombája vágódott Varga hálójába, 1:1.

Fordulás után a házigazdák egymás után végrehajtották mindhárom cseréjüket, de ezzel sem sikerült jelentősebben változtatni a küzdelem képén.

Az utolsó negyedórában viszont a veszprémiek szintén végrehajtották mindhárom cseréjüket, de a győztes gólt nekik sem sikerült bevinniük.

Jegyzőkönyv. BLSE - Veszprém FC 1:1 (1:1). Baja, 200 néző. V.: Pánczél. BLSE: Herbert - Villám, Zahorecz, Forgács, Szauter - Domokos, Micskó (Lógó), Balázs (Kormos) - Csoszics, Szöllősi, Varga. Edző: Bognár György. Veszprém: Varga - Garai, Hegedüs, Lang, Bosnjak (Nikolin) - Thiago, Hevesi-Tóth, Molnár, Leitold (Finta) - Novothy, Alex (Czvetkó). Edző: Vágó Attila. Gólszerzők: Domokos, ill. Alex.

További eredmények: FC Ajka - Videoton PA 0:0, MTK - Szigetszentmiklós 0:0, Dunaújváros - Győr II. 2:1, Tatabánya - Sopron 1:1, Kozármisleny - Budaörs 4:0, Gyirmót - BKV Előre 4:2, Paks II. - FTC II. 2:0.

A bajnokságban az MTK vezet 33 ponttal. A 23 pontos FC Ajka az ötödik, a 18 pontos Veszprém FC a hetedik helyen várja a zárófordulót.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.