Egy félidőre volt elég a helytállás

Szünet után már nem volt ellenszere a győri (futsal)rohamoknak.
 
 

Egy félidőre volt elég a helytállás

Szünet után már nem volt ellenszere a győri (futsal)rohamoknak.
 
 
 
 
 

Egy félidőre volt elég a helytállás

Szünet után már nem volt ellenszere a győri (futsal)rohamoknak.

Az első helyezett (idegenégiósokkal alaposan megerősített) győriekhez látogatott a Madarász János légénysége a futsal NB I. felsőházi rájátszása második körének első fordulójában.

A kezdés után azonnal rohamozott a bajnoki címre törő Rába-parti gárda, de nem kis meglepetésre a bakonyiak roppant veszélyes kontrákat vezettek és még nagobb meglepetésre ezzel alaposan meg is lepték rutinos ellenfelüket. A 14. percben egy ilyen villámgyors akció végén a vendégek Bényi révén a vezetést is megszerezték, 0:1!

Nem sokáig tarthatott az öröm: a 17. percben - vitatott szituációban - a játékvezetők Finta közbelépését azonnali piros lappal büntették, mi több büntetőt ítéltek. Dróth ebből egyenlített, így 1:1-el ért végt az első félidő.

Fordulás után aztán helyreállt a tabella sugallta "rend". Még tíz perc sem telt el a második játékrészből és már kétgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző tábla, 1:3. A hajrában a fokozatosan fáradó veszprémiek ellen a zöld-fehérek még egy gólt értek el, s ezzel biztos, háromgólos győzelmet aratott a listavazető, 1:4.

Jegyzőkönyv. Férfi futsal NB I. rájátszás az 1-6. helyért, 6. forduló: Rába ETO – 1. FC Veszprém 4:1 (1:1). Győr, 500 néző. V.: Futó, Czene-Joó. Győr: Matkovics – Lódi, Mimi, Juanra, Dróth. Csere: Tóth Gy. (kapus), Noé, Vevé, Palomeque, Püspök, Bognár, Solano, Sáhó, Harnisch. Edző: Illa Sole Jordi. Veszprém: Schmidmajer – Bényi, Németh P., Tar, Vas. Csere: Sárdi (kapus), Finta, Tatai, Boromisza D., Gulyás, László, Mudra. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Dróth (18.), Vevé (26.), Lódi (28.), Solano (33.), ill. Bényi (14.).

A többi eredmény: Aramis - Dunaferr 3:6, Haladás - Berettyóújfalu 1:9. Az élmezőny állása: 1. Rába 25, 2. Berettyóújfalu 20, 3. Haladás 9, 4. Veszprém 9 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.