Összesen 44 pont volt köztük...

A vissavágón is nagy volt a különbség a kosaras két csapat között.
 
 

Összesen 44 pont volt köztük...

A vissavágón is nagy volt a különbség a kosaras két csapat között.
 
 
 
 
 

Összesen 44 pont volt köztük...

A vissavágón is nagy volt a különbség a kosaras két csapat között.

A férfi kosárlabda NB I/B. rájátszásának 9-12. helyéért zajló párosmérkőzés második talákozóján az idegenben szerzett 24 pontos előny birtokában lépett pályára a Vetési gimnázium csarnokában a HOVA Pannon Egyetem Veszprém együttese. A szerény számú közönség előtt vívott találkozó az előzetes várakozásoknak megfelelően alakult.

Az első negyedben pillanatok alatt jelentős előnyre tett szert a Mérész Csaba vezette csapat, amely gyakorlatilag már ebben a játékrészben eldöntötte a meccs sorsát, 27:5! A második negyedben valamelyest visszavettek az iramból a hazaiak, s ennek az lett az eredménye, hogy a vasi fiatalok némileg faragtak jelentős hárányukból (16:20), de összesítésben maradt a nagy különbség: 48:25.

A nagyszünet után helyreállt a rend (28:17), pedig a veszprémi szakvezető ekkor még a középiskolás (!) Szeifert számára is bemutatkozási lehetőséget biztosított, 71:42. Az utolsó negyedben mindenki játéklehetőséget kapott, aminek az eredménye (13:22) meg is mutatkozott. Igaz, az különösebben már sem befolyásolta a találkozó végeredményét, ezúttal húsz pont volt a különbség.

Jegyzőkönyv. HOYA PEV - Falco II. 84:64 (27:5, 16:20, 28:17, 13:22). Veszprém, 100 NÉZŐ. V.: Maár, Mester, Arató. HOYA PEV: Vertetics 2, Puszta 3, Kámán 21/3, Sipos 2, Szabó 18. Csere: Fekete 6/3, Nagy 6, Kováts 10/3, Gáll 13/9, Novák 2, Szeifert. Edző: Mérész Csaba. Az ellenfél legjobb dobói: Bánó 16/6, Kovács 10, Popgyákunik, Hódi 8-8.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.