Megőrizték a negyedik helyet

Győzelemmel búcsúztak szurkolóiktól a veszprémi futsalosok.
 
 

Megőrizték a negyedik helyet

Győzelemmel búcsúztak szurkolóiktól a veszprémi futsalosok.
 
 
 
 
 

Megőrizték a negyedik helyet

Győzelemmel búcsúztak szurkolóiktól a veszprémi futsalosok.

Sajnos a 2014/15-ös elsőosztályú futsal bajnokság rájátszásának zárófordulója csaknem egyidőben zajlott a veszprémi kézilabdázók ünneplésével, ezért a megszokottnál kevesebb néző előtt léptek pályára a csapatot. A bakonyiak számára kettős volt a célkitűzés: a nagyedik hely bebiztosítása, valamint az utóbbi idők gyengélkedésének felejtése, s a győzelmes búcsú kitaró szurkolóiktól.

Mindkettő sikerült.

Az eseménytelen, sok hibával tartkított első tíz percben már látszott, a szezon végén járnak a csapatok. Ezt követően aztán öt perc alatt aztán kétgólos előnyt szerzett a hazai gárda. Előbb Bánfalvi, majd a negyedóra elteltével Vas "köszönt" be, s hiába szépített gyorsan az Aramis, 2:1-es állásnál vonult pihenőre a két együttes.

Fordulás után tovább folytatódott a küzdelmes, de nem sok esemény hozó játék, s mindkét csapat tagjai felsóhajthattak, amikor megszólalt a meccs (és a bajnokság) végét jelző dudaszó.

Jegyzőkönyv. Futsal NB I., rájátszás az 1-6. helyért, 10. (utolsó) forduló: 1. FC V – Aramis SE 2:1 (2:1). Veszprém, 500 néző. V.: Kovács, Zimonyi. FCV: Schmidmajer – Finta, Boromisza G., Tar, Gulyás. Csere: Sárdi, Bényi, Bánfalvi, Boromisza D., Vas, Bognár, Udvardi, László, Mudra. Edző: Madarász János. Aramis: Sikur – Kovács, Hosszú, Horváth, Roni. Csere: Farsang, Klacsák, Sebestyén, Vattamány, Frank, Jovánczai, Horváth N., Csopaki, Boldizsár. Edző: Frank Tamás.

Gólszerzők: Bánfalvi (11.), Vas (16.), ill. Hosszú (18.).

A többi eredmény: Rába ETO - Haladás 7:3, Dunaferr - Berettyóújfalu 6:3. A rájátszás végeredménye: 1. Győri ETO 37, 2. Berettyóújfalu 24, 3. Haladás 18, 4. Veszprém 13, 4. Dunaferr 10, 6. Aramis 8 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.