Vereség nélküli Európa Liga-rajt

Az MTK döntetlenje a legértékesebb...
 
 

Vereség nélküli Európa Liga-rajt

Az MTK döntetlenje a legértékesebb...
 
 
 
 
 

Vereség nélküli Európa Liga-rajt

Az MTK döntetlenje a legértékesebb...

Ebben a nyári holtszezonban nagyszerű programot kínált a televízió a labdarúgó szurkolóknak. Egy délután-este három magyar csapat rajtját is figyelemmel kísérhették a sportág iránt érdeklődők.

Az Európa Liga selejtezőkörének első összecsapásai közül háromban volt érintett honi együttes. A Debrecen hazai környezetben szépszámú közönség előtt magabiztosan 3:0 arányban nyert a montenegrói Sutjeska gárdája ellenében, s ezzel valós számítások szerint továbbléphet a visszavágó után a következő fordulóba.

A Ferencváros a holland Go Ahead (másodosztályú!) csapatánál vendégszerepelt és villámrajtot véve már a 3. percben előnyhöz jutott. A félidő végén ugyan egyenlítettek a lelkes hollandok, azonban a mérkőzés gólnélküli második félidőt követően 1:1-el ért véget. Ami az ígéri, hogy az Üllői-úti visszavágó után a zöld-fehérek juthatnak tovább.

A legnehezebb ellenfelet az MTK kapta, aki a szerb Vojvodinával került szembe. A Hungária-körúti stadion átépítése miatt Újpesten fogadta ellenfelét a kék-fehér gárda. A gólnélküli összecsapás után a vendégeké a nagyobb esély a visszavágón.

A fociszurkolók tehát vereség nélküli napot - régen volt már ilyen - szurkolhattak végig...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.