Hosszú Katinka feltételei...

Gyárfás Tamás: a szövetség próbál lépést tartani vele.
 
 

Hosszú Katinka feltételei...

Gyárfás Tamás: a szövetség próbál lépést tartani vele.
 
 
 
 
 

Hosszú Katinka feltételei...

Gyárfás Tamás: a szövetség próbál lépést tartani vele.

Kedd délelőtt Hosszú Katinka sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy az Egyesült Államokból való hazatérése óta őrlődik, úgy véli, a szövetség nem ad megfelelő hátteret, mégis elvárja a világszínvonalú eredményeket.

A közlemény szerint az úszó kijelentette, hogy mindenképpen itthon folytatja a felkészülést, és továbbra is magyar színekben fog versenyezni. Kiemelte, hogy mindenképpen szüksége lenne egy saját masszőrre, aki a kisebb viadalokra is elkíséri, így kialakul egyfajta kölcsönös bizalom az olimpiáig.

A magyar élsportoló a Komjádi uszodában készül nap mint nap a versenyekre, de a medence partján kénytelen öltözködni, a felszerelését állandóan cipelnie kell magával – saját öltözőt szeretne. Emellett egy videoelemző programra is szüksége van, amelyen a saját, illetve a riválisok úszását lehet elemezni.

Hosszú az MNO cikke szerint fontosnak tartaná, hogy a miami edzőtáborok helyett itthon készüljenek a magyar úszók, és azt sem tartaná ördögtől valónak, ha az edzői konferenciákon nem magyar szakemberek tartanának előadásokat, hanem például Michael Phelps edzője.

x

Az Indexnek sikerült megszólaltatnia a Magyar Úszó Szövetség elnökét, Gyárfás Tamást elmondta, hogy tiszteletben tartja az úszó véleményét, és másokat is arra biztat, hogy vállalják fel véleményüket, mert ezt nem fogják támadásnak venni.

A sportvezető hozzátette, hogy mivel Hosszú Katinka világelső, a szövetség próbál lépést tartani vele, felnőni hozzá. Egy 73 millió forintos kamerarendszert már megrendeltek Hollandiából, amelyet a Tüske Csarnokban fognak elhelyezni, és Hosszú testre szabott kamerája is meglesz hamarosan. Sőt, egyszerre harmincat fognak vásárolni, amiből a Vasas is részesülni fog.

Gyárfás Tamás kiemelte, hogy Hosszú Katinka jól csengő márkanév is, így szavaira mindenképpen oda kell figyelni.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.