Biztató előny a nagykátai visszavágóra

Négygólos fórt szereztek a veszprémiek a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.
 
 

Biztató előny a nagykátai visszavágóra

Négygólos fórt szereztek a veszprémiek a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.
 
 
 
 
 

Biztató előny a nagykátai visszavágóra

Négygólos fórt szereztek a veszprémiek a futsal Magyar Kupa harmadik fordulójában.

A legjobb négy közé jutásért vívott futsal mérkőzés előtt teljesen megtelt a stadion csarnoka. A nagyszerű hangulat nem csupán a helyi érdeklődésnek, hanem a Nagykáta együttesét elkísérő szurkolóknak is köszönhető volt.

Nem a várakozásnak megfelelően kezdődött a meccs. Az óvatosabban és eleinte taktikusabbn adogató NB I-es vendégek mintegy negyedóra elteltével váratlan akció végén vezetést szereztek. Az egymástól szemmel láthatóan tartó és fegyelmezett csapatok kemény küzdelmében az első játékrészben nem is esett több gól.

Fordulás után hamar beindult a veszprémi henger. Háromperc múlva Tar egyenlítő találata jelezte: szó sincs a magasabb osztály tiszteletéről. Öt perccel kősőbb Bényi váratlan, szögből leadott lövése már hazai előnyt eredményezett, 2:1.

Egyre idegesebb, türelmetlenebb lett a Nagykáta, s mintha az erejük is fogyott volna. Ezt ügyesen kihasználva pompás kontra végén Szabadfi már háromra növelte növelte a veszprémi gólok számát.

Időközben a vendégektől Tóth a végleges killítás sorsára jutott, majd Hazuga büntetőtből bevágta a negyediket is. Az í-re a pontot (az NB II-es nagypályás csapatból "villámmal" igazolt) Finta ballábas bombája tette fel a pontot, beállítva az 5:1-es - a január 21-ei visszavágón továbbjutással kecsegtető - végeredményt.

Jegyzőkönyv: 1. FCV - Nagykáta 5:1 (0:1). Veszprém, 200 néző. V.: Kovács, Rózsa. FCV: Kasza - Pálfi, Hazuga, Korcsmár, Finta. Csere: Jónás, Weisz, Bényi, Tar, Véber, Vingelman, Szabadfi. Edző: Németh Gábor. Nagykáta: Hauer - Fülöp, Visnyei, Főfai, Nagy. Csere: Borsi, Tóth, Decsi, Kovalcsik, Molnár, Vörös. Edző: Matyóka Zoltán. Gólszerzők: Tar, Bényi, Szabadfi, Hazuga (büntetőből), Finta, ill. Fülüp.

A további eredmények: Üllő FC Cső-Montage - MVFC Beretytóújfalu 3:2, Ferencváros - UFC Junior Sport 4:6, Rákosmente FC - Rába ETO 3:13.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.