Túl buta a telefonja!

A Fidesz alelnöke nem tudja, mennyi pénzt szórtak el Matolcsy alapítványai...
 
 

Túl buta a telefonja!

A Fidesz alelnöke nem tudja, mennyi pénzt szórtak el Matolcsy alapítványai...
 
 
 
 
 

Túl buta a telefonja!

A Fidesz alelnöke nem tudja, mennyi pénzt szórtak el Matolcsy alapítványai...

Aki fideszes és szombaton tart sajtótájékoztatót, az mostanában két dologról beszél, lehetőleg egyszerre. Menekültek és baloldal.

Így tett volna Németh Szilárd is, aki a párt alelnöke és azt nem is közvetítjük, hogy az előre meghirdetett témában mit mondott. Azt azonban igen, hogy mit válaszolt arra, amikor az Index a Matolcsy-alapítványok pénzszórásáról kérdezett.

Először azzal próbálkozott, hogy erről nem őt, hanem Matolcsyt kellene megkérdezni. Majd azt mondta a portál kérdésre, hogy morálisan mindent támogat, ami a közjót szolgálja, de ebben a kérdésben még nem tájékozódott.

A VS.hu-nak juttatott pénzekről pedig azt mondta, ezt a saját szemével szeretné megtapasztalni.

A lap újságírója azt mondta, ezt akár most is megtehetné, a telefonján, fussa át a cikket. Erre jött a sziklaszilárd válasz:

- Nincs olyan szuper telefonom, mint Önnek. Nekem csak egy kis Nokia telefonom van. Semmit nem tudok vele, csak SMS-t küldeni.

Reméljük, valahol már alakul az Egymillión Németh Szilárd Rezsipápa okostelefonjáért közösség. Igény az lenne rá.

A 24.hu megírta már korábban: péntek este tette nyilvánossá az MNB mind a hat pártalapítványa azokat az 5 millió forint feletti egyszeri, vagy támogatási szerződéseket, amelyeket 2016 március 31-ig kötött. Miután az Alkotmánybíróság Áder János javaslatára visszadobta azt a fideszes törvényjavaslatot, miszerint bizonyos pénzek elveszítik közpénz jellegüket, ha az MNB-től az alapítványokhoz kerülnek.

Kiderült, a jegybank alapítványainak költésében elég előnyös helyzetben volt a New Wave cégcsoport, amely a VS.hu kiadója, és tavaly megvették az Origót a Telekomtól. A New Wave Production, New Wave Media és a cégcsoporthoz tartozó, We Love Budapestet és We Love Balatont kiadó We Love Publishing összesen 642 255 760 forintot kapott az MNB alapítványaitól.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.