Csak a szokásos...

A férfi kézilabda NB I. felsőházi rájátszásában a Veszprém ismét megerőltetés nélkül nyert.
 
 

Csak a szokásos...

A férfi kézilabda NB I. felsőházi rájátszásában a Veszprém ismét megerőltetés nélkül nyert.
 
 
 
 
 

Csak a szokásos...

A férfi kézilabda NB I. felsőházi rájátszásában a Veszprém ismét megerőltetés nélkül nyert.

Az elsőosztályú férfi kézilabda mérkőzés előtt a Magyar Kézilabda Szövetség nevében Marosi László adta át a 2015-ös esztendő legjobbjainak járó elismeréseket. Az év férfi kézilabdázója címet Nagy László vehette át, Mikler Roland lett a 2015-ös év legjobb kapusa, Schuch Timuzsin pedig a legjobb védekező specialista. Momir Ilicset pedig az előző esztendő legjobb légiósának járó díjjal tüntették ki.

A bajnokcsapat elleni meccs elejét (sőt, az egész első félidőt) még jól bírta a Tatabánya: a 11. percben 6:6 állt az eredményjelzőn, és tíz perc múlva is 9:9-et mutatott az eredményjelző tábla. A vendégegyüttes jól játszott, szép kézilabdával tartotta a lépést jóval esélyesebb ellenfelével. Persze a Veszprém nem adott ki mindent magából, a védekezésre minimális hangsúlyt fektetett. Így a szünetben így mindössze egy góllal vezetett, 14:13.

A második félidőre már más szellemben szaladtak ki a veszprémi klasszisok, és szép lassan meg is léptek a Tatabányától. Végül az NSO.hu tudósítása szerint magabiztos, 31:22-es győzelmet arattak.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I, rájátszás az 1-6. helyért: MVM VKC – Grundfos Tatabánya KC 31:22 (14:13). Veszprém, 1500 néző. V.: Nagy, Túróczy. MKB VKC: Mikler – Marguc 1, Sulics 3, Nagy L. 4, Schuch, Terzics, Iváncsik 1 Csere: Alilovics (kapus), Palmarsson 1, Ilics 5 (3), Nilsson 4, Gulyás 5, Ugalde 3, Sliskovics 3, Guardiola 1, Zeitz. Edző: Javier Sabaté. Tatabánya: Mijatovic – Pásztor 8 (3), Harsányi 2, Diaz 2, Szöllősi 1, Bodó 6, Vujovics 1, Csere: Borbély (kapus), Dénes, Mazák, Juhász 2, Crnoglavac, Vaskó, Rosta. Edző: Vladan Matic.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.