Nem tárgyalhatták Rogán üzelmeit

A kormánypárti többség megakadályozta a napirendre vételt.
 
 

Nem tárgyalhatták Rogán üzelmeit

A kormánypárti többség megakadályozta a napirendre vételt.
 
 
 
 
 

Nem tárgyalhatták Rogán üzelmeit

A kormánypárti többség megakadályozta a napirendre vételt.

Nem tárgyalhatott az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága délelőtti zárt ülésén azokról a sajtóhírekről, amelyek Rogán Antalt érintően jelentek meg az Indexen. Hiába kezdeményezte az LMP-s Szél Bernadett, és hiába támogatta a másik két ellenzéki képviselő is, a kormánypárti többség a napirendre vételt megakadályozta.

Szél Bernadett szerint a sajtóinformációk alapján egy hálózat végzett az állammal párhuzamosan gazdasági tevékenységet. Molnár Zsolt, a bizottság MSZP-s elnöke is úgy látja, hogy az ország külgazdaságát és nemzetbiztonságát érintően is kaphattak volna releváns információkat az ügyben.

Szó volt az ülésen a bőnyi rendőrgyilkosságról és a Magyar Nemzeti Arcvonal egyes szereplőit érintő tegnapi rajtaütésről is, de részleteket a képviselők nem árulhattak el. Németh Szilárd, a bizottság fideszes alelnöke ugyanakkor leszögezte: Áder János köztársasági elnöknek semmilyen rokoni vagy egyéb kapcsolata nincs az elkövetővel, ez egyértelművé vált, miután az államfőt saját kérésére soron kívül átvilágították a titkosszolgálatok.

A Teréz körúti robbantó kapcsán az MNO híre szerint Németh Szilárd úgy fogalmazott: az ügy teljes felgöngyölítése célegyenesben van, és egészen biztos, hogy az elkövetőt fogták el.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.