"Én önt kihívom egy birkózómeccsre"

Németh Szilárd megválaszolt a HírTV riporterének...
 
 

"Én önt kihívom egy birkózómeccsre"

Németh Szilárd megválaszolt a HírTV riporterének...
 
 
 
 
 

"Én önt kihívom egy birkózómeccsre"

Németh Szilárd megválaszolt a HírTV riporterének...

Németh Szilárd vasárnapi sajtótájékoztatóján többek közt arról is beszélt, hogy az Európai Uniónak vannak szabályai, majd leszögezte, hogy “egy tapodtad sem engednek” abból, hogy sem délről, sem a Balkánról nem engednek be senkit, továbbra is alkalmazni fogják a jogi és a műszaki határzárat.

Majd azzal folytatta, hogy tárgyalni mindig kell, a párbeszédnek mindig van értelme.

Ezután a Hír TV riportere azt mondta a Fidesz alelnökének:

- De a tárgyalást az ember úgy képzeli, hogy leülnek beszélgetni, elmondják az álláspontjukat, és aztán mindkét fél, adott esetben, ha lehet, enged egy kicsit. De amit elmondott, abból az következik, hogy nem engednek.

Németh Szilárd pedig a 24.hu információi szerint a következőt válaszolta:

- Én önt kihívom egy birkózómeccsre, ha van kedve. És akkor leülünk tárgyalni, és engedjen valamit ebből a történetből. Na, így vagyunk mi is ezzel...

x

A birkózó szövetség (finoman szólva "túlsúlyos") elnöke ezzel világosan kifejezte az orbáni politika lényegét: mindent erőből megoldani. Pedig ebbéli pozíciójából fakadóan éppen neki kellene tudnia és képviselnie: a sportban van egy olyan fogalom, hogy fair play! S hogy éppen az ő általa "vezényelt" sportágban kötelező a súlycsoportok szigorú betartása.

De Németh Szilárdnak ezekről az elvekről halvány fogalma sincs! Egy mentsége lehet csak: ő nem sportvezető, hanem fidesz-politikus...

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.