A Veszprém hozta a kötelezőt Vácon

A férfi kézilabda NB I negyedik fordulójának mérkőzésén a Telekom Veszprém 36:18-ra győzött.
 
 

A Veszprém hozta a kötelezőt Vácon

A férfi kézilabda NB I negyedik fordulójának mérkőzésén a Telekom Veszprém 36:18-ra győzött.
 
 
 
 
 

A Veszprém hozta a kötelezőt Vácon

A férfi kézilabda NB I negyedik fordulójának mérkőzésén a Telekom Veszprém 36:18-ra győzött.

A szombati - Breszt elleni BL-összecsapás előtt - Vranjes mester Nagy Lászlót, Accambray-t, Nilssont és Terzicset pihentette, helyettük fiataloknak adott bizonyítási, tapasztalatszerzési lehetőséget.

Némi meglepetésre a 7. percben még 3:2-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző tábla. 5:5-nél egyenlített a bajnokcsapat, majd mintegy negyedórányi játék után helyreállt a "rend": 5:8. Ezt követően egyre nagyobb lett a különbség - főként Győri, Gajics és Ugalde találatainak köszönhetően - a szünetre már 17:9-es bakonyi vezetéssel vonulhatott öltözőbe a két csapat.

A szünet után sem változott a küzdelem képe. Dzsamali, Győri majd Marguc lövéseivel hamar tízgólos volt a vendégek előnye a Duna-parti városban játszott összecsapáson, 10:20. Az egyébként derekasan küzdő helyiek nem tudták megállítani a veszprémi rohamokat és (nem utolsó sorban Alilovics bravúrjainak köszönhetően) végül különösebb megerőltetés nélkül született a 18 gólos győzelem, 18:36.

Ljubomir Vranjes értékelése a mérkőzés után az NSO tudósítása szerint: – Jó ritmusban kézilabdáztunk, hasznos volt a meccs a két kupamegmérettetés között. Több játékosom sérülésből tér vissza, számukra ez jó alkalom volt a csapatjáték gyakorlására. Persze még sok munka vár ránk, de amit ma láttam, az tetszett.

Jegyzőkönyv. Férfi kézilabda NB I., 4. forduló: VKSE - Telekom Veszprém 18:36 (9:17). Vác, 550 néző. V.: Rontó, Szanyi. VKSE: Paul – Ménfői, Törteli 1, Davidovic 2, Sakic 1, Koller 2, Holpert 1 (1). Csere: Rózsavölgyi (kapus), Tárkányi 2, Balázs 2, Tyiskov 1, Török 3 (1), Grbavac 2, Kecskeméti 1, Czene, Galbos. Edző: Gúnya Péter. Veszprém: Alilovics - Gajic 4 (2), Ancsin 2, Schuch 1, Ligetvári 5, Győri 3, Ugalde 2. Csere: Lékai 1, Blagotinsek 2, Dzsamali 5, Marguc 5 (1), Tönnesen 3, Manaszkov 1, Sulic 2. Edző: Ljubomir Vranjes.

Az eredmény alakulása. 7. perc: 3:2. 16. p.: 5:8. 24. p.: 8:11. 36. p.: 10:20. 49. p.: 15:29. 57. p.: 18:32.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.