Pálmarsson Barcelonába igazolt

Helyére korábbi szegedi játékost vesz a Telekom Veszprém.
 
 

Pálmarsson Barcelonába igazolt

Helyére korábbi szegedi játékost vesz a Telekom Veszprém.
 
 
 
 
 

Pálmarsson Barcelonába igazolt

Helyére korábbi szegedi játékost vesz a Telekom Veszprém.

Már a nyár közepén megíta a player.hu, hogy lelépett Veszprémből a zseniális irányító, Aron Pálmarsson. Most már az is biztos, hogy sikerült megállapodni ügyében a Barcelonával.

Na meg az is majdnem biztos, hogy megvan az utódja.

Ugyan augusztusban kijelentette a Telekom Veszprém vezetése, hogy nem igazol új játékost az izlandi helyére, Lékai és Győri csinálja végig a szezont, ám most kiderült, hogy mégis, csak nem engedték el a kiszemeltet: Petar Nenadicsot.

A Füchse Berlin szerb válogatott irányítója jövő nyártól biztosan a Veszprém játékosa lesz, ám az sincs kizárva, hogy már januárban, ez csak pénz kérdése. Miután Pálmarssonért kialkudtak a Barcelonától 700 ezer eurót, amiért 10 napon belül a katalánok játékosa lesz, abból bőven futja majd Nenadicsra, akiért nagyjából olyan 400 ezret kérnek a németek.

Csak viszonyításként: a Liverpool 48 millió fontért igazolt egy közepesen ismeretlen középpályást Németországból...

A 31 éves irányító többek között azért döntött a Veszprém mellett, mert közelebb akar lenni a Szerbiában élő családjához. Nenadicsnak egyébként nem ismeretlen a magyar bajnokság, 2008 és 2010 között a Veszprém ősi ellenfelének, a Szegednek volt a játékosa.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.