Come Beckham?

David Beckham, a Los Angeles Galaxy leghíresebb labdarúgója mind erősebben vágyódhat haza.
 
 

Come Beckham?

David Beckham, a Los Angeles Galaxy leghíresebb labdarúgója mind erősebben vágyódhat haza.
 
 
 
 
 

Come Beckham?

David Beckham, a Los Angeles Galaxy leghíresebb labdarúgója mind erősebben vágyódhat haza.

A visszatérésnek egyéb apropója is van: a Manchester United korábbi ikonja a fejébe vette, hogy beverekszi magát a 2012-es londoni olimpián szereplő angol (brit) csapat keretébe.

A harminchat éves játékos 2007 nyarán a Real Madridtól igazolt a tengerentúlra, szerződése azonban az idén novemberben lejár, így indokolt a találgatás, hogy „Becks” melyik csapathoz térne vissza. Valószínű, hogy legszívesebben a nevelőegyesületéhez menne, de a „vörös ördögök” kezdő tizenegyébe már aligha kerülne be.

Harry Redknapp, a Tottenham edzője dobhat mentőövet a saját divatmárkát teremtő labdarúgónak, a tréner véleménye szerint ugyanis Beckham még mindig remek formában van, és fel tudná venni az angol bajnokság tempóját. A probléma az, hogy a Spurs huszonöt tagú kerete az őszi idényre már betelt, így a legendás játékos csak januártól játszhatna tétmérkőzéseket.

London másik szegletéből is érdeklődtek a szabadrúgásairól elhíresült futballista iránt: a Championship (az angol másodosztály) előző évadának bajnoka, a Queen's Park Rangers tapogatódzott Beckham-nél. Neil Warnock az újonc szakvezetője azonban eléggé ködösen fogalmazott az esetleges szerződtetésről. Ám – mivel a futballban tudvalevőleg bármi megtörténhet – nincs kizárva, hogy Buzsáky Ákos nívós csapattársat kap még a tél előtt.

De hol van még a hideg évszak, és egyelőre milyen messze van Angliától Beckham! Ráadásul nagy kérdés, hogy Victoria, a futballsztár felesége mit mond: a kaliforniai napsütés vagy az esős London?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.