Sok hiba után megérdemelt vereség

Az NB II-e labdarúgó bajnoki mérkőzésen a hajrában leblokkolt a veszprémi gárda.
 
 

Sok hiba után megérdemelt vereség

Az NB II-e labdarúgó bajnoki mérkőzésen a hajrában leblokkolt a veszprémi gárda.
 
 
 
 
 

Sok hiba után megérdemelt vereség

Az NB II-e labdarúgó bajnoki mérkőzésen a hajrában leblokkolt a veszprémi gárda.

Rekkenő hőségben, szépszámú közönség előtt kezdődött a találkozó, amelyen mindkét együttes pontok begyűjtését remélte a BAMA.hu tudósítása szerint. A nagy lendülettel kezdő hazaiak már a 9. percben megszerezték a vezetést. Rácz szabadrúgása után a fedezetlenül hagyott Fodor közelről vágta a hálóba a labdát, 1:0. Később engedett a szorításból a Kozármisleny, s ekkor a bakonyiaknak is akadtak egyenlítéssel kecsegtető helyzetei.

Fordulás után előbb a vendégek kezdeményeztek, s ennek hamar meg is lett az eredménye: az 50. percben jobboldali beadást követően Alex (mint egy hete a Fradi ellen) a hálóba bólintott, 1:1,

A folytatásban is jobbára a VFC kezdeményezett többet, helyzetei is akadtak. Azonban az utolsó pillanatokban mindig közbejött a hiba, vagy egy lelkes baranyai védő. A hajrában öt perc alatt eldőlt a három pont sorsa. A csereként beállt Laki kétszer büntetett a védelmi hibák után, 3:1.

Végereményben a pontatlanul játszó vendégekkel szemben az egy hete az Ajkát is verő Kozármisleny megérdemelten tartotta otthon mind a három pontot.

Jegyzőkönyv. K.misleny - Veszprém FC 3:1 (1:0). Kozármisleny, 500 néző. V.: Barna. K.misleny: Sólyom - Fodor, Tasselmajer, Balaskó (Kovács), Fellai - Ato, Koller, Nagy, Andruskó (Asztalos) - Rácz, Godsbore (Laki). Edző: Márton Gábor. Veszprém: Kádár - Garai, Hegedüs, Lang, Leitold - Hevesi-Tóth, Burcsik (Szöllőskei), Thiago, Gomez (Nikolin) - Alex (Schleer), Novothny. Edző: Vágó Attila. Gólszerzők: Laki 2, Fodor, ill. Alex.

A további eredmények: FC Ajka - Dunaújváros 7:0, Videoton PA - Tatabánya 1:3, SZTK-Erima - FTC II. 1:2, Budaörs - Baja 1:3, Gyirmót - MTK 1:3, Győr II. - Sopron 4:1, BKV Előre - Paks 3:2.

A bajnokság állása a 4. forduló után: 1. Tatabánya 12, 2. MTK 12, 3. FC Ajka 9, 4. FTC II. 9, 5. Kozármisleny 9, 6. Baja 6, 7. Gyirmót 6, 8. Győr II. 6, 9. BKV Előre 6, 10. Videoton PA 4, 11. SZTK-Erima 3, 12. Veszprém FC 3, 13. Sopron 3, 14. Paks 2, 15. Budaörs 1, 16. Dunaújváros 0 ponttal.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.