Ezúttal is egyetlen gól döntött

A női kézilaba NB I-ben féldiőben még a Barabás vezetett kettővel...
 
 

Ezúttal is egyetlen gól döntött

A női kézilaba NB I-ben féldiőben még a Barabás vezetett kettővel...
 
 
 
 
 

Ezúttal is egyetlen gól döntött

A női kézilaba NB I-ben féldiőben még a Barabás vezetett kettővel...

A bajnokság 19. fordulójában az első négybe kerülésre aspiráló két együttes közül a házigazdák kezdtek jobban. Háromgólos vezetésük után a bakonyiak csupán a hatodik percben találtak be Bulath révén, 3:1.

Később Kiss Éva hárította Mörtel hetesét, ami "feldobta". További jó védései után 5:5-re alakult az eredmény, egyenlítettek a veszprémiek. Változatos játékban ismét csak Bulath hetese hozott fordulatot, 6:7.

A 20. perc táján Szepesi előbb kiegyenlítette a helyiek hátrányát, majd a vezetést is megszerezte. Ezután 12:12-ig felváltva estek a gólok, majd a félidő befejezése előtt Bulath újabb két gólt lőtt Herr hálójába, 12:14.

Fordulás után a változatosság kedvéért ismét Bulath talált be, majd a háromgólos hátrányt a keményen küzdő hazaiak ledolgozták. 17:17 után azonban ismét a vendégeknél volt az előny.

A Siófok csak üldözni tudta a Barabást, de nem adták fel a küzdelmet. Szalai egyenlítő találata után De Souza szerzett vezetést csapatának, 24:23. Szalai újabb gólja után Azari már csak szépített a helyzeten, 25:24.

A rendkívül szívosan küzdő Siófok ezzel a minimális arányú győzelemmel a négybe kerülésért folyó versenyfutásban jelentős előnyre tett szert veszprémi riválisával szemben.

Jegyzőkönyv. SKC-Galerius - Veszprém Barabás KC 25:24 (12:14). Siófok, 600 néző. V.: Nagy, Túróczy. SKC-Galerius: Herr O. – Bódi, Szalai, Ábrahám, Bogdanovics, Mörtel, Szepesi. Csere: Lajtos (kapus), De Souza, Kovács, Kiss, Bloj, Németh. Edző: Imre Vilmos. Barabás: Kiss É. – Azari, Emberovics, Borkowska, Bulath, Horyák D., Juhász G. Cs: Lengyel (kapus), Farkas 2, Földes V. 1, Mayer Sz. 1, Szabadfi. Edző: Gyurka János. A legjobb lövők: Szepesi 9, Bogdanov 4, ill. Bulath, Hornyák D. 7-7, Borkowska, Azari 3-3.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.