Ajka-Veszprém - kétszer 1:0!

A labdarúgó NB II. megyei rangadóján megismétlődött az őszi eredmény.
 
 

Ajka-Veszprém - kétszer 1:0!

A labdarúgó NB II. megyei rangadóján megismétlődött az őszi eredmény.
 
 
 
 
 

Ajka-Veszprém - kétszer 1:0!

A labdarúgó NB II. megyei rangadóján megismétlődött az őszi eredmény.

A második vonal 17. fordulójában - a pálya használhatatlansága miatt - elmaradt mérkőzést pótolt hétközben a nyugati-csoport két Veszprém megyei csapata.

Mind az ajkaiak, mind a veszprémiek több ősszel alapembernek bizonyuló játékosukat nélkülözték. A játék képe alapján Vágó Attiláéknál hiányoztak jobban a távolmaradók. Bali Péter kiállítás, Lang Ádám utánpótlás válogatottbeli szereplés, Novothny Soma pedig a téli eligazolás miatt hiányzott a megyeszékhely csapatából.

Az első játékrészben a mélytalajú pályán nem alakult ki szinvonalas játék, a labda főként a mezőnyben pattogott. A sok hibával, átadási pontatlansággal kísért küzdelemben ezért nem is alakultak ki az első félidőben igazi gólhelyzetek.

Fordulás után sem változott különösebben a küzdelem képe. Az 54. percben azonban vendég védelmi hiba után szabadrúgáshoz jutott a hazai gárda és Gunther pontrúgáshoz leállított labdáját az 54. percben Subitz helyezte a hálóba, 1:0.

Ezt követően a vendégek szakvezetője - felrázandó csapatát - sorban mindhárom cserelehetőségét kihasználta. Ez sem használt, sőt: Predrag Bosnjak, a VFC baloldali védője lerántotta ellenfelét és a befejezés előtti percekben ezért a kiállítás sorsára jutott.

Küzdelmes összecsapáson megismétlődött az őszi eredmény...

Jegyzőkönyv. FC Ajka–Veszprém FC 1:0 (0:0). Ajka, 300 néző. V.: Barna (Kóbor, Hima). FCA: Jánosa – Saller, Subicz, Pákai, Gunther - Kovács, Horváth, Szabó, Major (Pavlitzky) - Mihalecz, Gaál (Szalai). Edző: Jákli Péter. VFC: Tarczy – Garai (Szöllöskei), Császár, Pálfi, Bosnjak – Nikolin, Hevesi, Molnár, Thiago – Modeste (Czvetkó), Finta (Burcsik). Edző: Vágó Attila. Gólszerző: Subitz.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.