Folytatás három hét után

Alaposan ismeri egymást a VESC és a Budai XI. csapata.
 
 

Folytatás három hét után

Alaposan ismeri egymást a VESC és a Budai XI. csapata.
 
 
 
 
 

Folytatás három hét után

Alaposan ismeri egymást a VESC és a Budai XI. csapata.

A veszprémi női röplabdások három hét szünet után lépnek szerdán este 18 órától pályára bajnoki mérkőzésen. Az egyetemi csarnokban azt a Budai XI.-t fogadják, amelytől korábban váratlanul nagyarányú vereséget szenvedtek. De nem csupán a csorba kiköszörülése a tét, hanem a bennmaradásért folytatott vetélkedés, a bennmaradás bebiztosítása is.

Az alsóházi csoport élén a lisvavezető Kaposvár mögött álló veszprémiek és a harmadik helyezett Újbuda gárdája - úgy tűnik - már révbe ért, a Budai XI. együttese azonban még veszélyes helyzetben van.

De más pikantériája is lesz a holnapi összecsapásnak. Hiszen a budaiak jelenlegi szakvezetője éppen az az Oláh János, aki korábban éveken át a házigazdák mestere volt. Ráadásul Bodnár Rita is nyáron került a fővárosba, tehát a helyzetet nehezíti, hogy a két együttes meglehetősen jól ismeri egymást.

A győzelem sorsa tehát nem kis mértékben azon múlik, hogy a rendelkezésre álló szünetet melyik csapat használta ki hasznosabban. A VESC a gyakorlások mellett előkészületi meccseken igyekezett megtalálni azt az összetételt (a feladó Tobak például még mindig nem gyógyult fel teljesen), amellyel a legeredményesebben szerepelhet a folytatásban.

Holnap elválik: sikerült-e kialakítani a megfelelő szerkezetet Katona Péteréknek?

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.