Mérkőzéshátrányban, de pontelőnyben...

Eseményekben gazdag, gólzáporos mérkőzésen győzelem a fővárosban.
 
 

Mérkőzéshátrányban, de pontelőnyben...

Eseményekben gazdag, gólzáporos mérkőzésen győzelem a fővárosban.
 
 
 
 
 

Mérkőzéshátrányban, de pontelőnyben...

Eseményekben gazdag, gólzáporos mérkőzésen győzelem a fővárosban.

A futsal NB II. nyugati csoportjában a rájátszás negyedik fordulójában az 1. FC Veszprém az NB I-es Vasas második csapatához látogatott. Az első félidőben hosszú ideig taktikai csata zajlott a pályán, a két együttes jobbára csak "kóstolgatta" egymást. A veszprémiek fegyelmezett játéka a 20. percben Vas révén eredményezett gólt, s ezzel némi előnnyel tértek pihenőre a vendégek.

Fordulás után azonban meglehetősen eseménydússá vált a játék. A 25. percben előbb kiegyenlítettek a házigazdák, de újabb öt perc múlva Tar révén ismét a Veszprémé volt a vezetés, 1:2. Ez felszította a hangulatot, ami Veres kiállításához vezetett. Finta rögtön kihasználta az előnyt (1:3), rövid időn belül azonban Dominguez még így is szépített, 2:3.

Az ideges háziak sorsát a 37.percben Fehér kiállítása pecsételte meg, miután egy perccel később Finta kétszer is padlóra küldte a piros-kékeket, 2:5! A befejezés előtti pillanatokban ugyan Dominguez is kettőre növelte találatai számát, de ez már csak a szépítéshez volt elegendő, 3:5.

Jegyzőkönyv. Vasas 1988 Déli FC - 1. Futsal Club Veszprém 3:5 (0:1). Budapest, 50 néző. V.: Kömpf (Kovács, Temesi). Vasas II.: Kövesfalvi - Veres, Fehér, Dominguez, Smiré. Csere: André, Érsek, Komáromi, Zalatnai, Ruzicska, Gil, Gál (kapus). Edző: Tóth Keve. Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Jakab, Szabadfi. Csere: Pálfi, Finta, Tar, Vas, Hazuga, Vingelman, Sárdi (kapus). Edző: Németh Gábor és Tóth Gábor. Gólszerzők: Finta 3, Vas, Tar, ill. Dominguez 2, Smiré.

További eredmények: C. Aramis Illyés - Ferencváros 5:7. A Külker SC Dupont - KHSC-Victoria Sport összecsapás ezúttal is elmaradt.

A csoport élén: 1. 1. FC Veszprém 62 (25 meccs), 2. Ferencváros 61/26, 3. Vasas 1988 Déli SC 58/26 ponttal.

A veszprémiek legközelebb a husvéti ünnepek után, április 11-én (szerdán 20.30-tól) otthonukban lépnek pályára a Külker SC Dupont ellenében.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.