Az ötödik hely elérése a kitűzött cél

Előrehozott mérkőzés a rájátszás első fordulójában.
 
 

Az ötödik hely elérése a kitűzött cél

Előrehozott mérkőzés a rájátszás első fordulójában.
 
 
 
 
 

Az ötödik hely elérése a kitűzött cél

Előrehozott mérkőzés a rájátszás első fordulójában.

A Barabás VKC huszonnégy ponttal a hatodik helyen végzett az alapszakasz végén. Ez az eredmény megfelel a korábban kitűzött céloknak, azonban - ismerve a rendelkezésre álló játékosállomány erejét - sokak szerint lehetett volna jobb is. Ráadásul az elmúlt hetek sajnálatos eseménye, az elnökség által bejelentett visszalépés a következő szezonban az élvonaltól, alaposan átírta a korábbi forgatókönyveket.

Pillanatnyilag abban reménykednek a csapat vezetői, hívei, hogy a rájátszásban korrekt teljesítményeket produkálnak a játékosok, s az eddigi ranghoz méltó módon szerepel a gárda az utolsó meccseken is.

Remélhetőleg ennek tudatában lépnek pénteken este pályára Debrecenben a lányok.

A jelenleg hetedik helyezett (18 pontos) házigazdák szintén nem kis megrázkódtatáson mentek át ebben a bajnokságban, miután (ők is) pénzügyi gondok miatt a megszűnés határára sodródtak. Meghatározó játékosaik eltávoztak, s hosszú időn keresztül egy teljesen megfiatalított együttessel szerepeltek.

A holnapi mérkőzést egyébként a hajdúsági szurkolók kérésére játszák ebben a szokatlan időpontban. Ugyanis vasárnap egyéb esemény miatt foglalt a csarnok, a labdarúgók pedig szombaton játszanak. S miután a nézők a kéziseknek és a focistáknak is szeretnének drukkolni, maradt a pénteki játéknap. Amelyen egyébként továbbra is a veszprémiek az esélyesek, miután az alapszakaszban itt is és ott is a Barabás VKC nyert.

Az újabb győzelem azt eredményezhetné, hogy a Gyurka János dirigálta együttes sikerrel szállhatna harcba a bajnokság ötödik helyéért.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.