A Final Four döntőjében szerepelnek a veszprémi szurkolólányok

A debreceni nemzetközi kosárlabda tornán is fellép a Cheerleaders Team.
 
 

A Final Four döntőjében szerepelnek a veszprémi szurkolólányok

A debreceni nemzetközi kosárlabda tornán is fellép a Cheerleaders Team.
 
 
 
 
 

A Final Four döntőjében szerepelnek a veszprémi szurkolólányok

A debreceni nemzetközi kosárlabda tornán is fellép a Cheerleaders Team.

Az utóbbi időkben már több labdajáték mérkőzéseinek a holtidejében nagy sikerrel mutatja be produkcióját a Veszprémi Cheerleaders Team. A Vilics Andrea vezetésével alig több mint egy éve alakult közösség csapata rendszeresen szerepel az MKB Veszprém, a Veszprémi Egyetemi SC női röplabdázóinak és kosárlabdázóinak, valamint a Man at Work VRC férfi röpiseinek a mérkőzésein.

A sok-sok gyakorlás és színvonalas bemutató híre országosan is elterjedt, így nem véletlen, hogy a most következő hétvége legrangosabb hazai sporteseményére, a férfi kosárlabdázók Eurochallenge Final Four rendezvényére is meghívták őket.

Köztudott, a sikerekben nem túl gazdag honi kosárlabda élet idei nagy szenzációja az volt, hogy a Szolnoki Olaj együttes három mérkőzés során 2:1 arányban legyőzte a lett Ventspils együttesét, majd (résztvevőként) megpályázta a négyes döntő rendezési jogát.

S mivel a Tisza-parti városban nincs megfelelő méretű és színvonalú létesítmény, a budapesti Papp László Sportaréna pedig már foglalt volt, a szolnokiak a debreceni Főnix-csarnokot jelölték meg helyszínként. Márciusban a nemzetközi szövetség illetékesei - méltányolva, hogy 1958 óta a csapat teljesítménye a magyar kosárlabda sport legnagyobb eredménye - Magyarországnak, Debrecennek ítélte a rendezés jogát.

Április 27, pénteken este 17.50-től az MTV2 ezért egyenes közvetítést ad a Szolnoki Olaj - Besiktas Isztanbul (török) mérkőzésről. Ezt követően kerül sor a másik elődöntőre a Főnix-csarnokban, a francia Elan Chalon és az orosz Triumph Ljuberci összecsapására. A vasárnapi mérkőzésnapon a két vesztes 17.50-től mérkőzik a harmadik, a két győztes 20.25-től az első helyért. Az MTV2 29-én azt a találkozót tűzi programba, amelyiken a magyar együttes pályára lép.

Az viszont fix, hogy a veszprémi szurkolólányok mind a négy meccsen ott lesznek. Az előzetes egyeztetés alapján 24 darab 50 és 4 darab 70 másodperces, általában 16 résztvevővel előadott programmal igyekeznek kitölteni a holtidőt, további lelkes buzdításra ösztönözve ezzel a nézőtéren helyet foglaló mintegy hatezer (!) nézőt.

A veszprémi sportélet egy különleges szelete mutatkozhat így be a Hajdúságban, s a közszolgálati tévé nyilvánossága előtt.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.