Csak a három pontra emlékezzünk...

Egy félidő elég volt a VFC-nek az NB II-ben a győzelemhez.
 
 

Csak a három pontra emlékezzünk...

Egy félidő elég volt a VFC-nek az NB II-ben a győzelemhez.
 
 
 
 
 

Csak a három pontra emlékezzünk...

Egy félidő elég volt a VFC-nek az NB II-ben a győzelemhez.

Az egykor (sokkal) szebb napokat megért dunaújvárosi labdarúgás történetének fekete lapjain tovább folytatódott a lefelé sodródás. Az a pár száz néző, aki kilátogatott a veszprémiek vendéjátékára hamar két vendég gólt láthatott. Az elsőt rögtön az elején 11-esből. Alex-et felvágták, s a büntetőből a sértett büntetet. A másodikat mintegy negyedóra után, mikor is a veszprémiek másik szinesbőrű játékosa, Thiago egyéni játék után növelte az előnyt.

Ezt követően ugyan a hazaiak egy szabadrúgást követően megszerezték e szezonban az első (!) góljukat, de ekkor még senki sem gondolt arra, hogy a szünet után a veszprémieknek foggal-körömmel kell ahhoz ragaszkodniuk - a végén már emberelőnyben is! -, hogy ne kerüljön a hálójukba az egyenlítő gól.

Így aztán mindkét csapat örülhetett. Az egyik az első góljának, a másik az utolsó helyzett otthonában (némi szerencsével) szerzett három pontnak...

Jegyzőkönyv. D.-Pálhalma - Veszprém FC 1:2 (1:2). Dunaújváros, 200 néző. V.: Gyarmati. D.Pálhalma: Floszmann - Kőkuti, Salamon, Bastovanov, Dudás - Vaskó, Huber, Smoljanovic (Nagy), Márki - Bezerédi, Cséza (Payeta). Edző: Nagy Zoltán. VFC: Kádár - Garai, Hegedűs, Lang, Bosnjak - Thiago, Hevesi-Tóth, Molnár, Burcsik (Finta) - Novothny (Czvetko), Alex (Nikolin). Edző: Vágó Attila. Gólszerző: Bastovanov, ill. Alex (11-esből), Thiago.

A másik Veszprém megyei csapata eredménye: FC Ajka - Paks II. 1:1.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a veszport.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.